Igiena intimă corectă previne infecțiile genitale

Se ştie că femeile trebuie să respecte o igienă intimă zilnică, pentru a păstra sănătatea organelor genitale. Ca normă, uterul 

separator
trebuie să fie steril, pentru a oferi un mediu de dezvoltare favorabil viitorului copil, iar bacteriile și virușii să nu-l afecteze.     

Multe femei eronat cred că igiena intimă poate fi efectuată cu ajutorul unui săpun de calitate sau a unui gel de duș bun. Nivelul echilibrului acido-bazic ale produselor de igienă corporală este de 5,5, ceea ce este potrivit pentru cap și corp, dar dăunător pentru îngrijirea delicată a organelor genitale.

60684856

La femeile sănătoase, pH-ul florei vaginale este de 3,3 (mediu acid), iar aceasta poate însemna doar un singur lucru – cel mai bun instrument pentru igiena intimă – nu este săpunul sau gelul de duş, ci un gel-cremă creat special pentru îngrijirea delicată a organelor genitale.

Utilizarea săpunului tradițional distruge treptat microflora, ca rezultat mediul acid este schimbat spre alcalin, ceea ce oferă un spaţiu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor „rele”.

Spălăturile se fac doar cu apă caldă sau geluri în componența cărora intră ingrediente special destinate igienei intime, ce nu distrug mediul acid al vaginului și creează condiții favorabile de dezvoltare a bacteriilor benefice (acidul lactic).

Gelul-cremă pentru igienă intimă Aroma Intimate cu Calendulă și Acid Lactic”, este produsul care îți oferă siguranță și sănătate.

photo_92_640_t photo_93_640_t photo_94_640_t

Igredientele active: acidul lactic, D-panthenol sau extractul de calendulă  curăță delicat și împrospătează zona intimă. Cu ajutorul acestui produs vei menține echilibrul fiziologic al pH-ului și te vei proteja împotriva iritațiilor.

Are efect anti-inflamator, hidratează delicat pielea zonei intime și este potrivit pentru îngrijirea zilnică.

Dat fiind faptul că are în componența sa extract de gălbenele, acest gel-cremă are proprietăți anti-bacteriene și antioxidante pentru piele, de aceea este folosit cu succes în cosmetică. Iar calendula, un alt ingredient al său, este un excelent antiinflamator, putând fi utilizat local pentru infecții și iritații la nivelul pielii.

Ai grijă de sănătatea ta!

Tel.: +373 22 471075
E-mail: rincom.group@yahoo.com

Rochii purtate de vedete pe care le poți îmbrăca și tu!
Articolul anterior
Cum rezistă caniculei participantele proiectului?!
Articolul următor
Alte articole interesante