Îngrijirea tenului în timp de toamnă.

După soarele fierbinte și dogoritor al verii, pentru restabilire avem nevoie de umiditate și răcoarea, iar în această perioadă natura are grijă să ne ofere ambele aceste „ingrediente”. Cu toate acestea schimbările bruște de temperatură, vântul rece etc au un impact negativ asupra tenului. Efectele negative pot fi însă evitate dacă ținem cont de câteva reguli speciale de îngrijirea a tenului ajustate la acest anotimp frumos, toamna.

Îngrijire completă a pielii pe timp de toamnă ar trebui să includă patru etape principale: protecție, nutriție, hidratare dar și tonifiere și curățirea.

Cea mai importantă este crema hidratantă care se utilizaeză în timpul zilei. Poate că ea s-a aflat tot timpul în poșeta dvs, dar în acaestă perioadă a anului, ea este pur și simplu de neînlocuit, ori știm cu toții că schimbările bruște și frecvente de temperatură au efecte negative asupra pielii. În plus, de îndată ce începe sezonul rece, încăperile vor fi încălzite iar aerul din case sau de la locul de muncă va deveni mai uscat, ceea ce înseamnă că pielea nu va avea suficientă umiditate. Din acest motiv trebuie utilizată crema hidratantă care va avea grijă să suplinească această lipsă de umiditate. Nu uităm să îngrijim pielea nici pet imp de noaptea, de aceea vom aplica o cremă hrănitoare.

Numis Med prezintă o soluție perfectă pentru îngrijirea tenului toamna,pentru o piele pielea sensibilă,iritată ,uscată sau deshidratată –
NumisMed Crema pentru față zi și noapte pH 5,5
Această cremă cu rol special de protecție restabilește echilibrul natural de hidratare a pielii și ajută la atenuarea simptomelor de piele uscată, cum sunt senzațiile de iritație, arsură, strîngere. Valoarea pH-ului de 5,5 are rol de a intensifica protecția pielii de factorii agresivi din mediu.Vitamina E are acțiunea antioxidantă asupra pielii. Crema se absoarbe foarte rapid și lasă o senzație plăcută pe piele. Recomandată pentru toate tipurile de piele.

Acum puteti beneficia de reducere 30%la NumisMed Crema  față zi și noapte pH 5,5
Promotia valabila in toata retea Farmacia Familiei în perioada 1-31 octombrie

Sărbătoare de neuitat de ziua lui Gabriel Stati. Marcel Pavel și alte vedete au încins atmosfera
Articolul anterior
Cum pot călători moldovenii în România. Precizările Ambasadei
Articolul următor