Într-un salon din Capitală îți poți face proceduri de înfrumusețare gratuit!

Nu este o glumă și nici o escrocherie. Femeile care vor să arate bine pot, într-adevăr, să beneficieze de masaj, manichiură și coafură gratuit.

separator

Clientele trebuie doar să se lase pe mâna viitorilor specialişti, care fac ore practice. Cei mai fideli clienţi sunt studenţii şi pensionarii, care ţin la aspectul exterior şi nu-şi permit serviciile oferite de saloanele de înfrumuseţare, scrie publika.md.

Tatiana este un client fidel. De mai bine de cinci ani, femeia a renunţat să mai meargă la saloanele de înfrumuseţare şi vine aici pentru a-şi face pedichiura şi manichiura gratuit.

O altă clientă profită de oportunitate şi vine de două ori pe săptămână la masaj facial:

„Îmi place că am o relaxare totală, pentru asta şi vin”.

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Aliona Triboi: adevărata frumusețe este cea naturală, nu sunt fanul machiajului

Deși a crescut-o singură, mama a știut mereu să-i infiltreze interpretei Aliona Triboi dorința de a avea grijă de ea. “Oricât de ocupată aș fi nu uit să mă demachiez, este ceea ce fac indiferent de împrejurătăți”, ne spune artista în acest interviu.
Vă invităm și pe voi să îi aflați secretele de frumusețe și cum s-a simțit atunci când a testat noua gamă Equilibra, Vitaminica!

🌐 Fii la curent cu noutățile Equilibra Moldova:
Instagram
Facebook

Specialistul Oohlala răspunde: 10 întrebări esențiale despre epilare cu zahăr

Epilarea a fost mereu un subiect de discuție și a creat mereu diverse situații de contradicție. În acest video, împreună cu specialistul Oh la la, Diana Seu, am discutat despre cele 10 întrebări legate de epilarea definitivă cu zahăr. Ah da, te îndemnăm să ne scrii ce ai mai vrea să știi și promitem să venim cât mai repede cu răspunsul așteptat de tine!

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:

Instagram: https://www.instagram.com/oohlala_md/

Facebook: https://www.facebook.com/epilareoohlala

Sorin, despre Victoria Bucătaru: „N-o înțeleg, dar accept”
Articolul anterior
Povestea unei moldovence bolnave de cancer, care a născut un copil sănătos
Articolul următor