Învață cum să previi ridurile

Ridurile fac parte din procesul natural de îmbătrânire. Acest lucru nu înseamnă însă că nu putem opri timpul în loc și să arătăm mai tineri decât vârsta din buletin. Multe dintre obiceiurile banale, de zi cu zi, ne pot îmbătrâni fără să ne dăm seama. Află ce trebuie să schimbi în stilul tău de viață, pentru a scăpa de riduri.

separator
giula_nahmany_crema_fata_Alge

Schimbă poziția de somn

Dacă obișnuiești să dormi pe burtă sau pe o parte, în anumite dimineți pielea feței tale poate fi un pic “șifonată” . Iar dacă dormi așa noapte de noapte, liniile apărute nu mai dispar de îndată ce te trezești, ci se întipăresc pe chipul tău și devin permanente. Ține minte, dormitul pe-o parte duce la formarea de riduri pe obraji și bărbie, iar dormitul pe burtă te face să pari încruntată.

Omega 3 te ajută să ai o piele mai suplă

Somonul și alte tipuri de pește, reprezintă o sursă excelentă de proteine, dar și de acizi grași, cum ar fi omega 3. Proteinele sunt necesare pentru a avea o piele sănătoasă și rezistentă, iar acizii grași hrănesc tenul și îi oferă prospețime și elasticitate.

Curăță pielea în mod delicat

Apa de la robinet deshidratează pielea și înlătură nu doar murdăria, dar și uleiurile naturale ce o protejează de riduri. Dacă te speli prea des pe față, acest lucru se va vedea la un moment dat, în special, dacă folosești un sapun care usucă pielea. Alege un gel special pentru curățat fața sau un demachiant adecvat tipului tău de piele.

Vitamina C

Vitamina C ajută la creșterea producției de colagen și o protejează împotriva efectelor nocive ale razelor UVA și UVB. Mai mult, vitamina C este responsabilă și de crearea unui ton uniform al tenului. Iar în loc să acoperi pielea cu fon de ten, poți obține o frumusețe naturală cu o cremă hidratantă, bogată în vitamina C.

În loc de cafea alege cacao

Știai că cacao de bună calitate este bogată în antioxidanți? Ei bine, află că anume ei protejează pielea de efectele nocive ale expunerii la soare și îmbunătățeşte circulația sangvină către celulele pielii.

Alsu își schimbă profesia!
Articolul anterior
Kate Middleton a slăbit uimitor
Articolul următor
Alte articole interesante