Îşi pune praf de aspirină în păr o dată la 3 zile! Iată care sunt urmările

Folosim șamponuri și măști scumpe, dar nu ne dăm seama că cel mai simplu produs din bucătărie ne-ar putea asigura un păr bogat și strălucitor. Aspirina, de exemplu, are efecte benefice nu doar asupra podoabei capilare, dar și a tenului. Aceasta e un puternic combatant al mătreții și al acneei.

separator

Reînnoiește celulele pielii

Acidul salicic din aspirină reduce umflăturile, roșeața și acneea, înlăturând celulele moarte de la nivelul tenului. Fă o mască de față strivind 5 tablete de aspirină, pe care să le combini cu un sfert de cană de apă și o lingură de miere. Lasă pasta pe față să acționeze timp de 10 minute, iar apoi clătește cu apă caldă. Poți face această operațiune în fiecare săptămână, dacă vrei un ten curat, fără coșuri, scrie fiisanatos.info.
Reduce mătreața

Cu toții ne-am confruntat cu această problemă, aceea a mătreții. Așa că dacă ai probleme la acest capitol, am găsit remediul perfect pentru ea, aspirina! Zdrobește 2-3 pastile de aspirină și amestecă-le în șamponul pe care îl folosești. Lasă șamponul timp de câteva minute pe scalp și pe păr, apoi clătește. Acidul salicilic are un profund efect de hidratare!

Înlătură petele de transpirație

Acele pete galbene de transpirație de la subraț care au apărut pe tricoul tău preferat și de care nu mai poți scăpa vor dispărea imediat dacă folosești aspirina. Strivește 5 pastile de aspirină, amestecă-le cu un sfert de cană de apă și aplică amestecul pe acele pete. Lasă amestecul să se îmbibe în țesătură timp de câteva minute și apoi bagă tricoul la spălat. Petele vor dispărea mai repede decât crezi.

Pornește o baterie de mașină moartă

Cu toate că nu se încadrează la categoria frumusețe, acest lucru intră la categoria metodelor inedite de a folosi aspirina. Te-ai fi gândit vreodată că aspirina te poate ajuta să ponești o mașină atunci când moare bateria? Acesta este un truc pe care să îl folosești doar în caz de urgență. Pune 2 tablete de aspirină , după ce le zdrobești, în bateria de mașină. Acidul salicilic reacționează cu acidul sulfuric din baterie, reacția chimică fiind suficient de puternică pentru a porni din nou bateria, până când ajungi cu mașina la un mecanic.

Mama Jannei Friske face declarații: „Fiica mea nu ar fi născut, dacă știa că e bolnavă”
Articolul anterior
Ce nu se mai poartă acum la nunți
Articolul următor
Alte articole interesante