Își taie degetele ca să poarte încălțăminte pe tocuri! Operația costă 5.000 de euro

Cum s

separator
ă purtăm  cu grație pantofi cu toc înalt? Din ce în ce mai multe femei apelează la chirurgia estetică pentru picioare, denumită drept „operația Cenușăreasa”, notează Daily Mail.

hhh

Intervenția se poate face pentru a scurta sau alungi degetele de la picioare sau pentru a șlefui oasele și a îndepărta micile imperfecțiuni. Procedura fiind foarte populară în Marea Britanie.

Prețurile pentru o asemenea intervenție pot ajunge chiar până la 5.000 de euro.

„Eram foarte complexată de faptul că purtam marimea 42 la pantofi și pentru că aveam degetele prea lungi. Îmi cumpăram pantofi cu două numere mai mici, așa că aveam mereu bătături dureroase. Când am aflat de operație, am devenit obsedată de asta. Soțul meu a crezut că am înnebunit, dar când a văzut că am început să strâng bani, și-a dat seama că nu ma putea opri să mă operez. Intervenția a durat o oră și nu a fost dureroasă deloc, însă am avut niște sârme în degete timp de cinci săptămâni și am făcut o infecție”, a povestit una dintre femeile care au apelat la această procedură.

Intervenția este însă una foarte riscantă. Pacientele riscă leziuni permanente la articulații, infecții și chiar formarea unor cheaguri de sânge care le pot pune în pericol viața.

Sursa

Invazia Sânzienelor în fața Catedralei Nașterea Domnului din Chișinău!
Articolul anterior
7 sfaturi de slăbit sănătos!
Articolul următor
Alte articole interesante