Kate Moss are pielea distrusă de soare

Deşi au la dispoziţie o mulţime de cosmeticieni şi make-up artişti, vedetele care n-au avut grijă să se protejeze de razele ultraviolete nu mai pot ascunde efectele nocive ale soarelui asupra pielii lor.

separator

941545l-581x0-w-486a8592Kate Moss

Pe lângă fumat, consumul de alcool şi nopţile pierdute pe la petreceri, fostul supermodel britanic mai are un „viciu” care îi distruge pielea. Este vorba despre orele în şir petrecute pe plajă. Razele ultraviolete i-au provocat vedetei riduri accentuate şi pete pigmentare, pe care nu le mai poate şterge de pe tenul său.

verganaSofia Vergara

Cel mai mare regret legat de frumuseţe al actriţei de origine columbiană este faptul că nu a folosit cremă cu factor de protecţie solară şi pe decolteu, ci doar pe faţă. Sofia a declarat într-un interviu că decolteul său prezintă mai multe riduri şi pete decât tenul.

285135l-581x0-w-87538166Pamela Anderson

Deşi trăieşte în Malibu, California, un oraş ars permanent de soare, Pamela Anderson a declarat că nu foloseşte niciodată cremă cu factor de protecţie solară. Iar efectele nefaste ale ultravioletelor se văd pe pielea sa. Actriţa din celebra serie Baywatch are foarte multe riduri şi pete pigmentare cauzate de expunerea la soare fără protecţie împotriva razelor UV.

melanieMelanie Griffith

Soţia lui Antonio Banderas pare mult mai îmbătrânită decât vârsta ei (56 de ani). Actriţa are pielea foarte albă, predispusă la arsuri solare, dar judecând după aspectul decolteului său, foarte ridat şi cu multe pete pigmentare, se pare că nu i-a fost frică de razele ultraviolete în tinereţe.

392022l-581x0-w-2e3bde55Lindsay Lohan

Pe lângă pistruii săi moşteniţi genetic, Lindsay Lohan, în vârstă de 27 de ani, a dobândit şi multe alte pete provocate de razele ultraviolete. Tenul cu efelide, cunoscute sub denumirea de pistrui, este foarte sensibil la soare, expunerea chiar şi foarte scurtă cauzând agravarea pigmentării şi apariţia altora noi. Se pare că viaţa tulbure şi agitată a actriţei nu i-a lăsat timp să se mai gândească şi la protecţia solară.

Sursa: eva.ro

S-a schimbat radical în 6 săptămâni şi a scăpat de burtă!
Articolul anterior
Igor Krutoi și-a măritat fiica. Nunta a avut loc în Monaco!
Articolul următor
Alte articole interesante