Machiajul schimbă vieţi! O nouă reclamă impresionantă

O nouă reclamă pentru produse cosmetice arată cum machiajul poate oferi putere şi încredere în sine, din perspectiva poveştile unor femei care se confruntă cu probleme de sănătate a pielii.

separator

În două clipuri pentru o firmă de cosmetice create special pentru „camuflaj”, femei cu diferite afecţiuni ale pielii explică modalitatea în care folosesc machiajul pentru a apărea în faţa celorlalţi într-un fel autentic, nu ca un mijloc de a se ascunde, notează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Una dintre femei este o antrenoare de volei, Cheri Lindsay, care suferă de vitiligo, o condiţie care constă în depigmentarea pielii.

La începutul clipului, Cheri, filmată în prim-plan, pare să aibă un ten de culoare uniformă. După ce se prezintă, începe să se demachieze, scoţând la iveală o nuanţă mult mai deschisă a pielii feţei.

În a doua reclamă apare şi modelul Cassandra Bankson, cunoscută pentru o serie de tutoriale de machiaj publicate pe YouTube. Aceasta îşi începărtează machiajul pentru a lăsa la vedere o piele afectată de acnee.

Tânăra de 21 de ani mărturiseşte cum a fost chinnuită de o acnee severă încă din clasa a treia, fiind adesea strigată de ceilalţi copii „o ciudăţenie a naturii” sau „exorcistul”.

sursa

Produsul care ucide zilnic 1 om la 10 secunde. Moldovenii îl consumă cel mai mult
Articolul anterior
Fiica lui Jennifer Lopez seamănă leit cu mama
Articolul următor
Alte articole interesante