Mărirea sânilor fără silicon și fără cicatrici. Soluție naturală!

În ultimul timp,

separator
grăsimea proprie pare să fie alternativa implanturilor mamare de silicon. Medicii chirurgi esteticieni susţin că această nouă metodă prezintă mai puţine riscuri în comparaţie cu clasicile silicoane.

Fuller-and-firmer-breasts

Potrivit ultimului studiu în domeniu, efectuat de către cercetătorii americani, grăsimea proprie colectată prin liposucție reprezintă o alternativă viabilă la tradiționalele silicoane, însă doar pentru unele femei.

sani-mari-ghimpelePrima condiţie este ca pacienta să aibă o zonă donatoare, cu grăsime în exces undeva pe corp. Asta înseamnă că intervenţia presupune două etape: prima fiind cea de recoltare a grăsimii din zone donatoare, iar a doua cea de injectare în sâni.

Metoda de mărire a sânilor cu propria grăsime se face sub anestezie generală. La prima etapă, grăsimea este extrasă din zona abdominală sau a coapselor printr-o procedură de liposucție. Într-o sesiune, nu se pot injecta mai mult de 200 ml de grăsime ( ca să nu se producă necroza), deci cele care își doresc sâni mai mari trebuie să suporte mai multe intervenții.

64-1-2-1359316027Injectarea de grăsime proprie în sâni este o intervenție fără cicatrici, fiind mult mai puțin traumatizantă pentru sân, dat fiind faptul că se face doar o singură incizie, de 4 cm.

Injecția cu grăsime proprie este soluția ideală și pentru corectarea sânilor lăsați potrivit unui studiu, desfășurat în Statele Unite.

Operaţia de mărire a sânilor cu grăsime proprie costă în jur de  2.000 – 2.500 de euro.

18190marirea-sanilor-1Totuși, intervenția prezintă și careva deficiențe: mărimea bustului scade odată cu pierderea în greutate și se reduce cu aproximativ 50% în primii 2 ani de la injectarea cu grăsime.

Unii medici nu sunt de acord cu operația, motivând că hormonii, introduşi în sâni odată cu grăsimea, ar putea stimula formarea unor tumori mamare…

Lilu: Soțul ar vrea să pun câteva kg pe mine, să fiu mai ”învelită”!
Articolul anterior
Ce accesorii purtăm la primăvară!
Articolul următor
Alte articole interesante