Masca care te întinerește după 2 zile!

Această rețetă are 500 de ani și este preferată de femeile din Anglia. Masca trebuie preparată și aplicată seara, înainte de culcare. Este potrivită pentru toate tipurile de ten, purifică și hrănește pielea, reduce ridurile, îmbunătățește tonusul pielii și sprijină circulația sângelui.

separator
s560x316_rid2

Pregătește patru căni:

• Umple prima cană pe jumătate cu fulgi de ovăz măcinați fin și completează cu ulei de măsline. Amestecă bine ingredientele.

• Umple a doua cană cu mere date prin blender, sucul de la o lămâie și o linguriță de miere. Amestecă bine ingredientele.

• Umple a treia cană cu chefir. Adaugă o linguriță de sare fină. Adaugă sarea abia la final, înainte de a aplica masca, pentru a evita dizolvarea acesteia.

• Umple a patra cană cu ceai de mușețel.

Pasul unu: Aplică preparatul din prima cană pe față, gât și decolteu. Masează ușor pielea timp de 2-3 minute, apoi lasă masca să acționeze pe piele timp de 5 minute.

Pasul doi: Aplică conținutul celei de-a doua căni peste stratul primei măști. Masează ușor pielea cu vârful degetelor timp de 2-3 minute, apoi lasă masca să acționeze pe piele timp de 5 minute.

Pasul trei: Îndepărtează masca de pe față cu un disc de vată înmuiat în conținutul celei de-a treia căni. Masează ușor pielea cu vârful degetelor pentru încă 2-3 minute și lasă și această mască să acționeze pe față timp de 5 minute.

Pasul patru: Îndepărtează masca anterioară cu ceaiul de mușețel din cea de-a patra cană. La final poți să aplici o cremă de noapte.

sursa

Nici nu visai cum trăiește Prințul din Dubai!
Articolul anterior
Cele mai noi produse antirid, acum și în Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante