Mască cu piersici și făină de ovăz pentru un ten proaspăt și luminos, de la Cristina Scarlat!

Menținerea tinereții tenului este un subiect actual pentru femei, care mereu se află în căutarea unor remedii eficiente capabile să le păstreze tenul luminos, proaspăt și radiant. Cu atât mai mult, acest lucru contează pentru imaginea unui artist! Pentru că acum este sezonul fructelor și legumelor bogate în nutrienți benefici, interpreta Cristina Scarlat-Gîrlă ne-a dezvăluit ce trucuri naturale de frumusețe folosește în ritualul de îngrijire a tenului pe timp de vară.

separator
18953152_1080759295359450_8987648539834386538_o

,,Am marele noroc să fi moștenit un ten sănătos de la mama mea, care nu-mi dă mari bătăi de cap la capitolul îngrijire și întreținere. Dar pentru că munca mea presupune mai puține ore de somn, în legătură cu evenimentele la care sunt invitată să particip, trebuie, din când în când, să-mi răsfăț tenul și nu e nepărat vorba de produse scumpe ori de ședințe întregi la cosmetolog”, ne-a dezvăluit interpreta.

,,În general, consider că pe timp de vară ar trebui să renunțăm la machiaj. Din dorinţa de a avea o piele curată și catifelată, multe femei apelează la diferite produse de îngrijire, însă cred cu tărie că mult mai important este să introducem în dieta zilnică acele alimente care fac bine tenului și organismului, per ansamblu. Aici fac referire la consumul de fructe și legume de sezon, care, pe lângă faptul că ne hidratează tenul, ne încarcă corpul cu vitamine antioxidante, cu rol important în prevenirea degradării colagenului din piele.

Pentru că frumusețea vine mai degrabă din interior și se manifestă la exterior, vedeta acordă o mare importanță fenomenului de hidratare.

,,Cred că hidratarea corespunzătoare a corpului reprezintă un pas la fel de important. Pe timpul verii, încerc să profit la maxim de legumele și fructele de sezon. Masca cu căpșune și smântână funcționează perfect în cazul meu. Mixez 100 g căpșune, apoi adaug o lingură de smântână și aplic compoziția pe față, las să acționeze 20-30 de minute, după care repet procedura încă o dată. De fapt, păstrez chiar în congelator cubulețele de căpșune. Dimineața, prefer să-mi masez fața cu acestea, pentru a înlătura rapid ,,efectul de oboseală” și aspectul de ,,ochi pufoși”.

În plus, atunci când am ocazia, folosesc masca cu piersici și făină de ovăz, pentru a-mi revigora tenul.

Mixez o piersică bine coaptă, adaug o lingură de iaurt și o lingură de făină de fulgi de ovăz. Aplic masca pe față pentru aproximativ 30 de minute. Această mască mă ajută cu succes în reîmprospătarea tenului”, ne mai spune interpreta.

Cerealele integrale sunt extrem de bogate în vitamine și sunt recunoscute pentru menţinerea unui ten tânăr şi sănătos. Pe de altă parte, piersicile sunt cunoscute pentru cantitățile mari de vitamina A și E pe cale conțin, acestea mai sunt numite ,,vitaminele tinereții”.big_piersici

Cum arată mama lui Jennifer Lopez? Iată de la cine a moștenit artista trăsăturile fizice!
Articolul anterior
Elevii moldoveni au obținut o medalie de argint și una de bronz la Olimpiada Internațională de Informatică
Articolul următor
Alte articole interesante