Mască cu struguri pentru un ten fără riduri

Strugurele este unul dintre fructele cele mai bogate în substanțe sănătoase, multe dintre acestea acționând asupra mecanismelor de încetinire a îmbătrânirii. Substanțele din bobul de strugure alb, cum ar fi unii derivați heterociclici ai unor aminoacizi, pot ajuta o mare parte din celule să nu se uzeze.

separator

Când vine vorba de îngrijirile antirid, strugurii sunt bine poziționați în ierarhia ingredientelor. Semințele lor sunt foarte eficace împotriva îmbătrânirii și luptă împotriva radicalilor liberi, fiind uzitaţi des în lumea cosmeticelor. Folosiţi sucul proaspăt de struguri drept demachiant, care se potriveşte oricărui tip de ten.

De asemenea, pentru revitalizarea pielii uscate şi îmbătrânite este indicată o mască cu struguri. Se amestecă o lingură de suc de struguri cu o lingură de miere de albine şi se aplică pe piele în strat subţire. Se stă timp de un sfert de oră, apoi se clăteşte cu apă călduţă. Este indicat ca această mască cosmetică să se realizeze în fiecare zi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară: tenul va fi revigorat şi luminos, iar ridurile se vor estompa.

Sursa 

5 motive sănătoase pentru a mânca mai lent!
Articolul anterior
Quesadilla cu pui
Articolul următor
Alte articole interesante