Must have-ul anului 2013: extensiile de gene!

Extensia genelor, des numită şi alungirea genelor, este asemenea extensiei părului pentru genele tale. Aceasta a apărut cu scopul de a soluționa problema genelor rare și subțiri, făcând ca acestea să pară mai groase, mai pline şi mai lungi, ceea ce oferă o privire mai sexy şi mai frumoasă.

separator
extensia-genelor

Cum se face extensia genelor?

După o pregătire temeinică şi o curăţare profundă, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale cu un adeziv, creat special pentru acest scop. Ele sunt lipite la 1 mm de pleoapă şi în acest fel se evită iritaţia şi reacţia alergică.

Cel mai mare avantaj este că purtarea lor nu se simte deloc. Extensiile de calitate bună sunt făcute din material sintetic, deoarece acesta nu provoacă alergie şi îşi menţin forma pe tot parcursul purtării lor (adică săptămâni întregi).

extensia-genelorDatorită regenerării naturale genele cresc şi se schimbă (la fel ca şi părul), aşadar extensiile aplicate cad împreună cu genele naturale, iar înlocuirea extensiilor căzute se face de un stilist în cadrul unui retuş.

Este important să ştii că durata genelor naturale este între 60-90 de zile, iar extensiile de gene au nevoie de un retuş după 2-3 săptămâni.

Cum întreținem extensiile de gene?

colored-eyelashes_zoomÎn primele 48 de ore după aplicație, evită contactul ochilor cu apa sau aburii. Adezivul are nevoie de acest timp pentru a se usca în totalitate;

– Nu machia ochii și genele, în primele 48 de;

– În aceste 48 de ore evită să mergi la saună și solar. Aburul fierbinte slăbește legătura adezivului;

– La demachiere evită folosirea produselor pe bază de ulei. De asemenea, nu folosi bețisoare de vată, pentru ca puful să nu se lipească între gene.

– Dacă vrei să te dai cu rimel, atunci  aplică-l în cantități mici doar pe vârful genelor. Nu folosi mascara rezistentă la apă!

– Pe tot parcursul cât ții genele evită să folosești produse cosmetice pe bază de ulei, folosește emulsii sub formă de gel.

– Evită să folosești crema de noapte direct înainte de culcare. Lasă timp ca produsul să fie absorbit în piele și să nu ajungă pe gene, înainte să te culci.

Reține: cel mai mare avantaj al extensiilor de gene– este faptul ca rămâi la modul de viaţă cu care te-ai obişnuit: poți face sport, poți înota, iar ochii vor rămâne întotdeauna bine conturaţi şi frumoşi.

text: Iulia Arnaut

A uimit juriul chiar dacă are doar 11 ani!
Articolul anterior
Copiii moldovenilor din Londra împreună de 1 iunie!
Articolul următor
Alte articole interesante