Nata Albot nu a folosit până acum creme de față! Vezi de ce nu le-a cumpărat!

Te întrebi care este secretul Natei Albot de arată atât de bine la aproape 35 de ani? Fosta prezentatoare tv nu folosește creme din comerț și nici nu apelează la injectările cu botox.

separator

Secretul este simplu: produsele naturiste!

“Știți, eu fac anul acesta 35. Și încă nu mi-am făcut un obicei din a folosi zilnic setul de creme pentru  femeile sub 40.  Nu, nu pentru că aș fi eu nu știu cum mai norocoasă, m-ar ocoli fireasca veștezire sau aș fi moștenit niște super gene de longevitate. Pur și simplu, nu folosesc nimic. Pentru că nu cred în nimic, în nici unul din borcănașele super frumoase, mate, colorate, mai mari și mai mici, cu brand cunoscut și mai puțin cunoscut. Mai trag câte o mască de argilă și dacă am noroc, un somn bun. Și atât. Eu mă simt împăcată cu mine. O prietena de-a mea însă, cosmetolog de profesie, mereu când mă vede,îmi tot face apropouri la o cură de botox. Că cică e cam timpul. Și eu tot mă amuz de insitența cu care ea mă convinge că botoxul este elixirul făcător de minuni pe care nici o femeie nu ar trebuie să-l ignore. Eu de fiecare dată îi spun, nu, cine știe poate mai târziu”, scrie Nata Albot pe blog.

Fosta prezentatoare tv folosește șampoane, măști și seruri naturiste pentru că sunt mai ieftine și mai sigure.

Sursa: http://nataalbot.md/2014/08/25/arome-din-punga-de-culoarea-lamaiei-verzi/

Mireasa nonconformistă şi nunta în stilul ei!
Articolul anterior
Lilian și Svetlana, cuplul de antrenori de la „Dansez pentru tine”: ”Suntem de 23 de ani împreună, dar încă nu vrem să facem nuntă”!
Articolul următor
Alte articole interesante