Nici tu nu făceai asta. Sfaturi înainte de aplicarea unei măşti faciale

E perfect dacă reușești să-ți faci acasă măcar o mască în fiecare săptămână. Însă, pentru a avea efectele dorite, trebuie să urmăm mai mulți pași.

separator

“Este important ca măştile pe care le aplicăm acasă să fie incluse într-o rutină completă de îngrijire. Nu vom aplica niciodată o mască dacă pielea nu este pregătită înainte. Vom curăţa înainte şi vom exfolia celulele moarte. În felul acesta, produsele pentru hrănire vor pătrunde mai uşor, iar rezultatele vor fi mult mai bune. După exfoliere se pot face extracţii şi acasă, cu condiţia să respectăm standardele de igienă şi să avem grijă să nu agresăm foarte tare pielea. De asemenea, timpul pentru extracţii nu ar trebui să depăşească 10 minute. Dintre produsele de hrănire putem alege fiole concentrate, seruri sau creme. Masca se aplică la sfârşit, pentru a creşte permeabilitatea şi eficienţa serurilor aplicate înainte. De regulă, se păstrează pe faţă aproximativ 10-15 minute după care se înlătură. Urmează crema de protecție, care încheie tratamentul facial”, spune specialistul în domeniu, Nicoleta Ion.

Măştile faciale sunt create pentru a fi folosite ocazional şi acasă. Pot fi recomandate o dată sau de două, trei ori pe săptămână, în funcţie de necesităţi. Măştile au rolul de a hidrata tenul, de a diminua ridurile şi ajută la estomparea problemelor cauzate de acnee, scrie one.ro.

Garderoba lui Kate Middleton conține doar 7 piese vestimentare
Articolul anterior
O femeie din Brazilia a dat 90.000 de dolari pentru un sărut cu Ricky Martin
Articolul următor
Alte articole interesante