Noi produse cosmetice

Produse de la diverși producători europeni la prețuri avantajoase. Catalogul Lady’s vine cu noutăți în acest sezon.

separator

În noul catalog găsești: pudra compactă cremoasă Silky Touch de la Catherine Arley, o formulă specială ce îmbină beneficiile a 3 produse într-unul singur fond de ten, pudră și corector. Pigmenții speciali ai acestei pudre se adaptează perfect nuanței naturale a pielii, oferind acoperire perfectă și un aspect proaspăt și luminos.

lady's_5_2013_md_press_Страница_001

Rujul și luciul de buze 2 in 1 Silky Touch, oferă o culoare strălucitoare și un volum spectaculos buzelor, mascara Double Effect Silky Touch, Kit-uri pentru  o manichiură franțuzească impecabilă sau lacul de unghii Silky Touch.

Lady’s îți propune să alegi tratamente Victoria Beauty .

Folosește tratament cu extract din Melci pentru modelarea și crearea buclelor, îmbunătățește și dă formă naturală buclelor, conferă volum și strălucire, revitalizează și protejează părul.

Apelează la tratament reparator cu extract din Melci, pentru ca acesta să-ți facă părul mai puternic și mai rezistent, iar ingredientele active vor proteja, îngriji și reconstrui firul de păr.

Tratamentul-cremă cu Ulei de Argan pentru îndreptarea părului –  alege acest produs pentru a avea păr perfect întins și strălucitor.

Te invităm să dai un clik pe site-ul  www.ladys.md pentru a vizualiza toate ofertele, produsele și discount-urile din această toamnă.

alte Articole interesante