Noi tendințe în machiajul verii!

Vara aceasta specialiștii ne oferă numeroase elemente de machiaj menite să ne transporte într-o perioadă plină de culoare.

separator

Rujul mat

Rujul mat face furori în vara aceasta. În nuanţe de corai seducător, fuchsia şi roşu stagojiu, sunt rujurile preferate în acest sezon.

Rujul mat

Albastru

Albastru este categoric nuanţa-vedetă a verii. Altuzarra, Kate Spade, Monique Lhuillier, Rebecca Minkoff, Peter Som, Catherine Malandriono, Tibi, Ohne Titel şi Alice & Olivia au căzut tentaţiei şi au optat pentru farduri în nuanţe de albastru.

albastru-orizont

Elementele anilor ’60

Machiajul anilor ’60 este o sursă de inspiraţie majoră în tendinţele vară 2013, întrucât evidenţiază trăsătura cea mai apreciată a sezonului – ochii. Precum am văzut în prezentările Marc Jacobs sau Moschino, mai multe elemente pot fi incluse pentru a te încadra în acest stil – genele false individuale, eyeliner-ul alb, rujul nude sau eyeleiner-ul negru grafic în stil Twiggy.

elementele-anilor-60

Linia genelor inferioare

Odată cu renaşterea look-ului specific anilor ’90, a revenit şi moda dermatografului negru sau maro estompat/scurs pe linia genelor inferioare. Look-ul a fost preluat de Lanvin, Phillip Lim şi Christopher Kane, şi personalizat de mulţi alţi designeri care au înlocuit nuanţele dure cu turcuaz intens, roz, albastru sau alb.

linia-genelor-inferioare

Machiajul natural

Dacă crezi că pentru a obţine un machiaj natural precum cele prezentate pe podiumuri în vara anului 2013 ai nevoie de o mâna de produse, atunci te înşeli. În sezonul acesta, naturaleţea este vedeta.

machiajul-natural

Renaşterea rozului

Vitalitatea şi tinereţea specifice nuanţelor de roz ne recucereşte în vara anului 2013. Dacă până de curând apelam la nuanţa pastelată doar pentru a contura pomeţii, în sezonul acesta vom alege o mulţime de tonuri, de la pastel la fuchsia şi magenta pentru machiajul ochilor, a buzelor şi a obrajilor.

renasterea-rozului

Sursa

Vezi cât de bine arată graviduța Elena Băsescu
Articolul anterior
Căpșunică video de la Tania Cerga
Articolul următor
Alte articole interesante