Nu poți pierde aceste oferte! Cumpără un produs de la Ivatherm și primește unul gratis!

Pentru a-ți menține frumusețea, e mult mai ușor să previi problemele tenului care apar odată cu înaintarea în vârstă, decât să le tratezi mai târziu. De aceea, zi de zi trebuie să ai grijă de pielea ta și, cel mai important, s-o hidratezi.

separator

337

Ivatherm ți-a pregătit două promoții pe care nu le poți refuza.

Doar acum, poți procura o loțiune micelară și vei primi una gratis, iar la cumpărarea unei creme AQUAFIL Rich, vei beneficia de o apă termală Herculane cadou.

Loțiunea Micelară Ivatherm demachiant inovator îți lasă pielea curată, proaspătă și delicată pentru că este filmogenă, bacteriostatică și sebo-reglatoare. Conține un număr mic de ingrediente, cele mai importante fiind micelile, structuri moleculare de forma sferică ce asimilează particulele de praf, sebum și resturi de machiaj, curățând delicat și în profunzime tenul, fără să-l usuce.

Acest produs este potrivit oricărui tip de ten, chiar și celui cu probleme. Loțiunea micelară curăță și demachiază fața, ochii și buzele. Aceasta înlocuiește atât demachiantul clasic, cât și loțiunea tonică.

Acum, dacă procuri o loțiune micelară, primești una cadou!

Crema AQUAFIL de la Ivatherm este potrivită pentru pielea deshidratată și sensibilă, având două variante: RICH pentru piele uscată și LIGHT pentru piele mixtă sau grasă.

Acest produs este bogat în extrase naturale care au efecte miraculoase asupra pielii. Panseluța sălbatică hidratează pielea în profunzime, fructul de avocado echilibrează producția de sebum, untul de Karite hrănește și protejează pielea uscată, iar uleiul de Jojoba previne alergiile și aspectul uleios al pielii. Apa termală Herculane, prezentă în toate produsele Ivatherm, previne alergiile și inflamațiile pielii.

Textura cremelor este adaptată celor două tipuri de ten: bogată și cremoasă în varianta RICH, ce oferă emoliere din plin pentru pielea uscată și fluidă. Lejeră și aproape transparentă pentru variant LIGHT, perfectă pentru pielea mixtă sau grasă.

La procurarea unui AQUAFIL Rich, vei primi cadou o Apă Termală Herculane!

*Ofertele sunt valabile doar în Farmacia Familiei!

Cum arată femeia ideală în ochii bărbaților!
Articolul anterior
Unde se odihnește Xenia Deli!
Articolul următor
Alte articole interesante