Nuanțe de păr perfecte pentru sezonul cald

Pentru sezonul cald este bine să alegi nuanţe de par cât mai atrăgătoare, care îţi vor pune în valoare trăsăturile şi bronzul căpătat vară. Fie că te gândeşti să încerci din nuanţele populare ale anului 2013, blond Nordic sau roşcat, ori te îndrepţi către nuanţele favorite pentru vară – ciocolatiu, blond miere sau brunet intens, în selecţia de mai jos vei găsi cu siguranţă o nuanţă de vară, perfectă pentru tine.

separator

Blond Nordic

Contrastele atrag întotdeauna, iar dacă vei încerca să porţi în acest sezon nuanţele de blond miere şi ciocolatiu, nu vei trece neobservată pe stradă. Blondul Nordic este o opţiune perfectă pentru a intra în spiritul verii şi a obţine un look glamorous şi rebel. Totuși această nuanţă se asociază perfect cu părul blond natural şi pielea deschisă la culoare.

Blond Nordic

Castaniu

Nuanţa de castaniu, va conferi căldură şi viaţă părului tău. Adoptă o notă estivală, realizând şuviţe în nuanţe de auriu, arămiu sau castaniu-roşcat.

Castaniu

Blond Miere

Dacă ai tenul măsliniu sau mai închis, popularul blond miere este o alegere foarte bună pe timp de vară, când soarele te va ajuta să obţii reflexii superbe pe diferite şuviţe. Nuanţa de blond miere se poate realiza cel mai uşor în cazul celor care au părul şaten deschis sau şaten cenuşiu şi arată sensațional atunci când este completat de şuviţe discrete de blond auriu.

Blond Miere

Nuanţe Ombre

Pentru vara asta îţi poți vopsi părul în stil Ombre, o variantă care nu şi-a pierdut popularitatea nici în rândul vedetelor. Indiferent dacă ai părul natural închis sau deschis, poţi obţine un look fresh păstrând nuanţa rădăcinilor naturală şi deschizând treptat culoarea părului spre vârfuri, pentru a obţine un degrade.

Nuanţe Ombre

Roşcat înflăcărat

Conferă părului tău o nuanţă vie şi înflăcărată de roşcat. Nuanţe vibrante de roşcat şi oranj intens sunt la modă vara aceasta. Desigur că, nuanţele de roşu intens arată cel mai bine pe doamne cu tenul deschis sau mediu.

Roşcat înflăcărat

Şuviţe colorate în nuanţe pastel

O schimbare radicală poate fi intimidantă la început, iar dacă te numeri printre femeile care nu se tem de o schimbare cel mai bine ar fi să te orientezi către una dintre cele mai actuale tendinţe în materie de hairstyle. Şuviţe colorate în nuanţe pastel, care prezintă o doză de prospeţime şi automat te scot din mulţime dacă le alegi în nuanţe de roz, mov sau baby blue.

Şuviţe colorate în nuanţe pastel

Nuanţa Blond/Căpşună

Dacă nuanţe de roşu sau oranj ţi se par prea intense, poţi alege o nuanţă de tranziţie, între blond şi roşcat. Populara culoare de păr Strawberry Blonde este reprezentată cu mândrie de multe femei ce doresc un look vesel pe timp de vară.

Nuanţa Blond Căpşună

Sursa

alte Articole interesante