O profesoară din Donduşeni şi-a dorit să ajungă femeie de afaceri…

La cei 58 de ani, Tatiana Vozian este consilier la primărie în satul Plopi, raionul Dondușeni, profesoară de limba franceză în gimnaziu și… Reprezentant Avon cu experiență. Tatiana visează să ajungă la Paris, iar noi am încercat să o aducem cât mai aproape de capitala Franței, invitând-o la o cafea şi croasant.

separator
Fără titlu-1

 

Tatiana recunoaște că moartea mamei a însemnat o etapă neagră în viața sa. Doliul și stresul prin care a trecut s-au răsfrâns și asupra stării de sănătate, iar corpul refuza să mai lupte cu bolile. Una dintre clientele fidele a întrebat-o, dacă mai activează ca Reprezentant, iar Tatiana a văzut în această întrebare un semn. A studiat cu atenție Broșura, ofertele și produsele Avon, a început să propună colegilor de lucru și consătenilor să plaseze o comandă, iar activitatea și comunicarea cu ei au adus-o la viață.

Pentru Tatiana Avon înseamnă nu doar venit suplimentar, dar și 45 clienți, care i-au devenit prieteni. Preferă să-i trateze cu încredere și mereu îi invită să-și ridice comanda direct de-acasă, servește cu un ceai și le oferă sfaturi.

„Ginerele meu, profesor la Academia de Studii Economice din București, a auzit o dată cum discut cu clienții mei și m-a invitat la un curs de marketing la Academie. El povestea studenților teoria mea, iar eu arătam cum o aplic în practică. Astfel, mi-am făcut clienți și în România” – zâmbește doamna Vozian.

Participarea la conferințe, traininguri și picnicuri, organizate des de către Avon o inspiră să-și crească afacerea, să se dezvolte și să se prezinte cu mândrie ca Reprezentant Avon oriunde ar merge.

Vera Brejneva merge la petreceri în compania fiicei mai mari!
Articolul anterior
Cine a fost cea mai bine îmbrăcată la Șlagărul Anului?
Articolul următor
Alte articole interesante