Obiceiuri de înfrumusețare pe care bărbații le consideră neatrăgătoare

Poate crezi că bărbații nu au nimic în comun cu moda și stilul, dar sunt multe lucruri pe care le observă la tine. Vezi ce greșeli de machiaj te fac neatrăgătoare pentru ei.

separator
femeie_care_se_machiaza_0eb4e4f03d

Sclipiciul pe pleoape arată bine, dacă este aplicat de un profesionist. În caz contrar, riști să provoci un adevărat dezastru estetic. Bărbații consideră neatrăgător un astfel de machiaj. Alege, mai bine, farduri mate, în nuanțe cât mai naturale.

Genele lipite de rimel

Când aplici prea mult mascara, genele tale se lipsesc și par încărcate, iar bărbații nu găsesc deloc atrăgătoare o astfel de apariție. Pentru a evita astfel de accidente, încearcă să îți dezlipești genele cu ajutorul unei perii dintr-un rimel pe care nu îl mai folosești.

Porți coafuri complicate

Coafurile complicate poate arată bine în poze, dar bărbații preferă aparițiile ceva mai naturale. În cazul în care te mângâie pe cap, nu vor să simtă gelul și fixativul pe care le-ai aplicat.

Folosești prea mult fond de ten

Fondul de ten ar trebui să îți ascundă imperfecțiunile și să îți facă pielea să pară luminoasă și sănătoasă. Dacă este vizibil, înseamnă că nu l-ai aplicat corect, pentru că fondul de ten ar trebui să nu se vadă.

Ai pielea uscată

Nimănui nu îi place să atingă o piele uscată. Folosește creme hidratante și creme de duș cremoase și vei scăpa de această problemă.

Ai dinții galbeni și respirația urât mirositoare

Nu e de mirare că aceste lucruri nu sunt pe placul bărbaților. Gândește-te la cauze și încearcă să remediezi problema. Renunță la fumat, ai grijă mai mare de dinții tăi, evită cafeaua, vinul roșu sau ceaiul negru.

Nu te epilezi corect

Bărbații preferă pielea fină pe tot corpul, așa că asigură-te că nu ai niciun pic de păr pe picioare sau la subraț. Aceste lucruri spun mai mult decât machiajul. Degeaba ai o față perfectă, dacă nu acorzi timp să îți înfrumuseți și restul corpului.

Aplici greșit conturul de buze

Conturul de buze trebuie aplicat cu mare grijă, mai ales dacă mergi la o întâlnire într-un restaurant, unde vei mânca și vei bea. Rujul va dispărea, iar conturul de buze va rămâne acolo și nu se va vedea deloc bine. Cel mai bine este să alegi un contur de buze în aceieași nuanță cu a rujului.

Folosești prea mult parfum

Prea mult parfum nu este în nicio situație sexy. Nu trebuie să se simtă mirosul tău de la două blocuri distanță.

Te machiezi în fața lui

Niciodată, dar niciodată nu îl lăsa să se uite la tine când te machiezi. Când va vedea rezultatul, nu va mai fi atât de impresionat cum ar fi dacă nu l-ai lăsa să asiste la ritualul de înfrumusețare.

Sursa 

Sânii prea mari au determinat-o să devină anorexică!
Articolul anterior
Machiaj vulgar și accesorii sintetice la Fashion Week-ul de la Moscova
Articolul următor
Alte articole interesante