Obţine în câţiva paşi bucle perfecte!

Cu toate ştim că părul ondulat arată senzaţional! Indiferent de tipul de păr… femeile adoră buclele frumoase şi sexy. Aşa că

separator
odată ce înveţi şmecheria plăcii de întins părur…  poţi obţine în câteva clipe un look de invidiat. Dacă vei şti cum să foloseşti placa în mod corect, părul tau nu va avea de suferit şi nu se va deteriora sau toci la vârfuri.

Obţine în câţiva paşi bucle perfecte!

 Îţi propunem 4 paşi unici pentru a obţine cele mai cochete bucle

Pasul 1
Începe operaţiunea pe un păr proaspăt spălat, ud. Înainte de a-ţi usca părul, aplica o loţiune care defineşte şi dă strălucire părului buclat. Usucă-l până când loţiunea aproape că s-a uscat şi a intrat în păr.

Pasul 2
Împarte părul în 5 secţiuni: una în faţă şi restul de jur-împrejurul capului. Cu cât îl împarţi în mai puţine secţiuni, cu atât acţiunea de împletire va fi mai uşoară. Apoi roteşte părul în fiecare secţiune într-o formă rotundă. Poţi folosi şi bigudiuri, dar trebuie să le prinzi cu agrafe.

Pasul 3
Stai cu părul aşa prins fie o noapte întreagă, fie câteva ore, apoi desfă-l şi scutură-l un pic. Vei vedea că este deja uşor buclat.

Pasul 4
Bucle sexy: Împarte părul în mai multe secţiuni şi începe operaţiunea de încreţire a părului prinzând placa la baza suviţei de păr, aproape de scalp.

Odată ce ai apucat suviţa cu placa, roteşte şuviţa de-a lungul plăcii o singură dată. În timpul acestei operaţiunii îndepărtează puţin câte puţin placa spre capatul suviţei până ajunge la bază.

Cu cât o îndepărtezi mai lent cu atât vei obţine un păr mai buclat. Poţi adăuga un spray protector pentru a crea o barieră protectoare firelor de păr, împotriva căldurii date de placă.

Păr curbat: Prinde placa la mijlocul şuviţei de păr şi roteşte o jumătate de poziţie spre interiorul ei. Acum părul tău va forma o poziţie tip U, împreună cu placa. Apoi, mişcă placa spre capătul şuviţei, cu cât îndepărtezi placa mai repede, cu atât părul va fi mai puţin curbat şi viceversa. La final aplică spray fixativ.

Avantajul ondulării părului cu placa în loc de ondulator este faptul că poţi obţine mai multe tipuri de bucle de la cele lejere, aproape drepte, până la cele foarte curbate pline de volum. Produsele pe care le foloseşti atunci când îţi buclezi părul vor face acestă diferenţă, tehnica este mereu aceeaşi.

Tipsuri pentru diverse tipuri de bucle:

1. Bucle tari, pline de volum
Cât parul este cald de la placă, roteşte-l pe interior pentru a-i mări volumul. Prinde-l cu agrafe şi lasă-l aşa până se răceşte.

2. Bucle soft
Adaugă buclelor o loţiune care dă o textură mai moale părului, combinată cu o loţiune pentru definirea şi subţierea buclelor şi vei vedea cum se vor subţia.

3. Bucle bine-definite
Pentru bucle bine-definite alege un spray care să dea textură buclelor şi să le împiedice să atârne greu. Apoi le poţi usca cu difuzorul pentru a căpăta un aspect perfect.

 

Text: informaţie adaptată după unica.ro

Premieră mondială în medicină: o inimă artificială a fost implantată unui pacient
Articolul anterior
Răzbunări inedite după divorț!
Articolul următor
Alte articole interesante