Parfumurile preferate ale Prințesei Diana și ale Ducesei de Cambridge

Se spune că parfumul pe care îl porţi relevă mai multe despre personalitatea ta, decât hainele pe care le îmbraci sau bijuteriile pe care le alegi. Sunt o extensie a stilului şi convingerilor tale, o manieră prin care poti afişa o parte a sufletului tău. Alegerea parfumului perfect căpăta o importanţă mult mai mare în cazul marilor personalităţi ale lumii, care devin modele pentru milioane de oameni şi sunt reprezentanţi de seamă ai unei naţiuni, cum ar fi Prințesa Diana și Ducesa Catherine.

separator

Prinţesa Diana de Wales

princess-diana

Prințesa Diana avea gusturi desăvârşite la parfumuri şi avea câteva esenţe favorite – Hermes 24 Faubourg, Diorissimo Lanvin Arpege, Penhaligons Bluebell, Adoration şi Celias Ultimate Gardenia. Pentru ziua nuntii sale, Lady Di a ales Quelques Fleurs, un parfum lansat în 1912 de casa pariziană de parfumuri, Houbigant. Parfumul reprezintă o creaţie florală ce se remarcă printr-un amestec de tuberoză, iasomie şi trandafir.


Ducesa Catherine de Cambridge

catherine-duchess-cambridge-various-hairstlye-shots-james-pryce-

Ducesa are cu siguranţă, parfumuri preferate pentru uzul zilnic, însă Gardenia Petals a brandului britanic Illuminum a fost alegerea pentru ziua nunţii sale. Acest parfum este un buchet floral de crin, iasomie şi gardenie, o alegere foarte inspirată, în armonie cu rochia Alexander McQueen şi buchetul, stabilite de ducesă pentru cea mai importantă zi.

Sursa

Un bărbat din Chișinău care a ajuns să cântărească 250 de kg, are probleme grave de sănătate
Articolul anterior
Impresionant! Robbie Williams a oprit concertul pentru a-i cânta ”La mulți ani” Andrei
Articolul următor
Alte articole interesante