Părul cu print de leopard. Tu ai îndrăzni să-ți faci așa o schimbare de look?

Un nou trend alert își face tot mai mult loc printre oamenii nonconformiști, dornici de schimbări de look inedite. Printul de leopard trece din sfera vestimentară, unde era întâlnit des până acum și invadează domeniul hairstylingului în cel mai creativ mod cu putință.

separator

yrtytf

Hairsyilistul londonez Erik Pascarelli este cel care a făcut celebră această nouă tehnică. Acesta a explicat care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a ajunge la un rezultat atât de spectaculos.

Def Leppard by @erikpascarelli

A post shared by BLEACH (@bleachlondon) on

Mai întâi se decolorează părul pentru a crea o bază curată, la care se adaugă un ton de light bronde. Apoi se construiesc petele de leopard cu mare atenție folosind nuanțele potrivite. Acesta este cel mai meticulos proces și ține de experiența și dexteritatea specialistului. La final este indicat să se folosească un șampon care menține culoarea cât mai mult timp, scrie adpm.ro.

Sunshine Leopard Dreamz on @amy_blackout ☉🐆🌈☄ #leopardprinthair #yellow #orange #creamyness

A post shared by Kate Tweedy (@katerdye) on

Printul leopard se efectuează pe părul foarte scurt. Odată ce părul crește, modelul se va destabiliza.

And when you want to take a walk on the wild side 🐆🐆 all these creations are done by @haleyjade.hairartist @elle7twenty #verobeachsalon #verobeachhair #verobeachstylist #behindthechair #modernsalon #oribe #oribesalon #leopardhair #neverloseyouredge

A post shared by elle 7 twenty salon + spa (@elle7twenty) on

De ziua blondelor, câteva bancuri!
Articolul anterior
Cristiano Ronaldo va fi din nou tată? Cum au apărut zvonurile
Articolul următor
Alte articole interesante