Pepenele verde te scapă de acnee!

Pentru că este perioada în care acest fruct se află în frigiderul fiecărei persoane, trebuie să știi că nu este benefic doar pentru organism, dar și pentru ten. Îți propun câteva loțiuni și măști cu pepene verde!

separator
img_1330871_thumbs_600x400_1307801

Cubuleţe de gheaţă din pepene verde. Îngheaţă sucul de pepene verde în congelator. Ia un cubuleţ pregătit de gheaţă şi masează pielea feţei. Lasă sucul pe faţă timp de 15-20 de minute, apoi clăteşte faţa cu apă rece şi aplică o cremă hrănitoare. Această mască îţi va tonifia şi împrospăta perfect faţa.

Loţiunea din pepene verde combinată cu suc de piersici, preparată în condiţii casnice este benefică pentru orice tip de ten.

Loţiunea din suc de pepene verde şi castravete este indicată în cazul arsurilor şi cuperozei, iar dacă adaugi în această loţiune alcool, vei obţine un compus excelent împotriva acneei purulente.

Masti-de-fata-cu-pepene--retete-si-trucuri-pentru-fiecare-tip-de-ten

Loţiune hidratantă – la 400 ml suc de pepene verde adaugă o lingură de miere şi o linguriţă de sare de bucătărie. Amestecă până la dizolvare, apoi stoarce compoziţia şi adaugă 200 ml de alcool. Cu loţiunea obţinută şterge faţa în prealabil curăţată şi las-o timp de 1- 2 ore să acţioneze. Ea se păstrează în frigider mult timp (până la un an de zile).

Masca din pepene verde cu argilă curăţă şi hrăneşte tenul. Aplică pe faţă un amestec obţinut dintr-un pahar de suc de pepene verde cu o lingură de argilă şi lasă-l timp de 15 minute să-şi facă efectul, apoi îndepărtează-l cu apă călduţă.

10 situaţii în care trebuie consultat medicul înainte de a începe un program regulat de antrenament
Articolul anterior
Știi la câte grade trebuie să speli lenjeria de pat? Sigur faci și tu greșeala asta!
Articolul următor
Alte articole interesante