Piper negru şi lapte acru pentru stoparea căderii părului

Nu dispera dacă observi că-ți cade părul. Următoarele 5 remedii sunt perfecte pentru a opri acest proces și a-i reda sănătate și vitalitate.

separator

Ulei de cocos și suc de lime

Într-un bol, amestecă 120 ml de ulei de cocos cu 120 ml de suc organic de lime. Spală-ți părul cu această soluție și masează scalpul 4-5 minute. Apoi clăteşte cu apă călduță.

Scorțișoară, ulei de măsline și miere

Amestecă 1 lingură de scorțioșoară cu 1 lingură de miere și cu aceeași cantitate de ulei de măsline. Aplică conţinutul pe scalp și pe păr. Lasă să acționeze 15 minute, apoi clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul de cel puțin 3 ori pe săptămână pentru rezultate rapide.

Piper negru și lapte acru

Amestecă 100 grame de lapte acru cu 1 gram de piper negru măcinat. Aplică acest  conţinut pe păr și pe scalp. Lasă să acționeze 10 minute și clătește părul cu apă călduță și cu puțin șampon. Folosește acest tratament cel puțin o dată pe săptămână.

Ulei de migdale

Include acest ingredient în rutină ta de îngrijire a părului. Masează-ți scalpul cu puțin ulei de migdale de cel puțin două ori pe săptămână pentru a împiedica căderea părului.

Sursa: www.yve.ro

Încă o prezentatoare tv s-a logodit!
Articolul anterior
11 sfaturi pentru adolescenți de la Bill Gates!
Articolul următor
Alte articole interesante