Planta care hidratează în profunzime pielea, o poți folosi și în cazul arsurilor solare

Este important să menții tenul hidratat, în special vara, când razele solare sunt mult mai agresive. Hidratarea pielii previne apariția ridurilor precoce, ajută la regenerarea celulară și oferă un aspect sănătos tenului.

separator

Astăzi, îți propunem să folosești o plantă obișnuită, pe care cu siguranță o ai în casă, Aloe Vera. Dar nu oricum, ci înghețată.

Cosmetologul Natalia Tricolici, ne-a oferit informații prețioase despre benefiile acestei plante.

”Aloe Vera este o plantă medicinală uimitoare. Ar trebui să o avem mereu la îndemână. Pentru utilizarea externă se folosește în tratarea bolilor de piele, tăieturilor, ulcerațiilor. Este un analgezic eficient, antiseptic cu rol de distrugere a bacteriilor și ciupercilor, antiinflamator, calmant, de tonifiere, hidratare și protecție a pielii. Aloe Vera ameliorează rănile la nivelul pielii, diminuează petele și stopează căderea părului.”

Wellness - woman receiving head or face massage whit aloe Vera in spa


Cea mai bună metodă de păstrare și utilizare a acestei plante este prin înghețare. Dacă este expus la căldură, raze ultraviolete, vânt, praf sau alți factori dăunători, gelul își poate pierde eficiența.

1

”Gelul de aloe vera poate fi amestecat cu suc de lămâie, pentru a crește proprietățile plantei. Sau poți să adaugi vitamina E, are beneficii multiple pentru piele.”, spune Natalia. 
 

Beneficii:  Îndepărtează mătreața, oferă sănătatea scalpului și părului. Este benefică în cazul arsurilor solare,vindecă și ameliorează rănile ei zgârieturilor minore, se folosește în tratarea acneei și previne apariția vergeturilor în timpul sarcinii.

Notă! În anumite situatii s-au semnalat reacții alergice ușoare, mâncărimi și erupții cutanate.

17888926_1377533885641349_210949577_n

Adresa: str. Kogalniceanu, 73

Pagina de Facebook: Salon de Frumusete Bio Beauty

Telefon de contact: 068 208 256

Clubul Nostru invită femeile din Moldova la o întâlnire de suflet cu Irina Binder, autoarea romanului ,,Fluturi”!
Articolul anterior
Cristina Gheiceanu și părinții ei, în vacanță pe Insula Sardinia
Articolul următor
Alte articole interesante