Porți ochelari? Iată cum te poți aranja pentru un look perfect

O pereche de ochelari de vedere pot fi uneori piesa care te pune și mai bine în valoare. Desigur, dacă  știi cum să-ți aranjezi părul, astfel încât să beneficiezi de efectul dorit.

separator
Ochelarii cu cadru larg

Iată câteva trucuri care te pot transforma cu ușurință într-o divă.

Ochelarii cu cadru larg

Acest tip de ochelari pot fi rotunzi, pătrați și mai pot crea o linie orizontală în zona tâmplelor. Este ideal pentru fețele late sau pătrate. Pentru un look fabulos, la acest tip de ochelari trebuie să optezi pentru o coafură cu volum. Este de preferat să dai puțină înălțime feței cu ajutorul coafurii sau să alegi un breton mai lat, pentru a da iluzia unei fețe mai lungi.

Ochelarii cu cadru mic

Acești ochelari sunt perfecți pentru femeile cu corp mic și delicat. Coafura pe care trebuie să o alegi dacă porți ochelari cu cadru mic este una scurtă, dreaptă sau una în stil bob asimetric.

Culoarea părului în funcție de ochelarii de vedere

Dacă îți place să ai mereu o culoare uimitoare a părului, trebuie să ții cont și de nuanța ramelor de ochelari. Aceasta trebuie să fie în simetrie perfectă cu părul tău. Totuși cel mai bine ar fi să alegi rame în nuanțe neutre, precum negru sau orice alte culori întunecate. Dacă părul tău este castaniu deschis, evită ochelarii cu rame galbene sau albe. Pentru roșcate și blonde, culorile metalice sau perfecte.

Rame în funcție de forma feței

Ochelarii de vedere trebuie să fie mereu în perfectă concordanță cu forma feței.

Pentru fețele pătrate, alege rame înguste, cu margini ascuțite. Pentru fețele lunguiețe, cu ochii mici, alege ramele înguste. Iar pentru fețele rotunde se recomandă, rame și lentile mici, care să completeze aspectul suav și elegant.

Sursa

Ce verighete poartă bărbații de la Hollywood! Galerie foto
Articolul anterior
Pantalonii din piele – piesa de rezistență în garderoba fashionistelor!
Articolul următor
Alte articole interesante