Prinde-ți părul cu stil pe timp rece

Vrei sa fii în tendințe chiar dacă afară este frig?

separator
Atunci află că în sezonul rece coafurile merg pe diversitate și contrast. Extra volumul, împletiturile, texturile nefinisate sau cocurile dezordonate, sunt doar câteva din ele. Vezi mai jos câteva idei de coafuri pentru a fi în trend sezonul acesta.

Cocurile dezordonate

În sezonul rece renunță la cocurile perfect finisate și prinde-ți părul într-un coc cu aspect cât mai natural.

cocuri-dezordonate

Coafuri cu ultra volum

Dacă ai părul des, atunci poți încerca o coafură cu volum grandios și bucle tapate. Fă-ți o cărare într-o parte, tapează părul și folosește un fixativ puternic.

coafuri-ultra

Împletiturile

În acest sezon te sfătui să încerci împletiturile precum e cea tip funie sau rusească. Dacă însă nu te pricepi, atunci fă-ți o coadă simplă împletită într-o parte și scoate câteva șuvițe în afară, astfel încât să obții un look aparent nestudiat!

impletituri

Wet look
Ideea coafurii wet este ca părul tău să arate ca și cum ai ieșit din duș acum 5 minute. Este o coafură apreciată de vedetele internaționale. Cum o obții? După ce te-ai spălat pe cap, elimină surplusul de apă din par și aplică un gel de păr special care oferă un aspect umed. Piaptănă părul ducând-ul pe cel din față ușor spre spate și lasă-l să se usuce natural.

weet

Coadă la baza gâtului

În funcție de tipul de look pe care vrei să-l obții, poți alege să-ți faci o coadă ușor ondulată la capăt, care exprimă feminitate și este potrivită unui stil lady like.

cozi-la-baza-gitului

Păr messy

La sigur ai observat că în acest sezon se poartă naturalețea. Coafurile finisate nu mai sunt atât de interesante. Astfel, simplitatea începe să capete din ce în ce mai mult farmec. Indiferent că ai părul lung, mediu sau scurt, coafura messy va arăta minunat.

par-mesy

alte Articole interesante