Prinde-ți părul repede și cu stil

Dacă nu ai chef la primele ore ale dimineții să-ţi aranjezi părul, îţi dăm câteva soluţii – în doar 10 minute vei avea o coafură stilată.

separator

Coafură cu eșarfă

  • Cu ajutorul plăcii, realizează bucle lejere. Poziționează placa la câțiva centimetri de rădăcină și răsucește, trăgând în jos. Pentru un plus de naturaleţe, piaptănă buclele.
  • Răsucește eșarfa și poziționeaz-o pe frunte. Răsucește părțile acesteia la spate și apoi direcționează-le spre o parte laterală unde o prinzi înfășurând capetele.
  • Lasă libere câteva șuvițe și prinde părul la spate, trecând părul după o parte a eșarfei și fixează cu agrafe. Continuă până când vei prinde tot părul din spate.

1 2 ok(31) 3 ok(15)

4 ok(5)

Coada de cal

Este foarte ușor să transformi o simplă coadă de cal într-o coafură stilată care va atrage toate privirile. Coada de cal făcută pe o parte, este coafura perfectă pentru cele care nu au reușit să-și spele părul.

Aplică pe părul uscat puțin șampon uscat, pentru că poate masca părul gras. Lasă-l 5 minute să acționeze, după care pieptănă părul. Fă o cărare într-o parte și du părul în partea care a rămas mai mare. Iar pentru a nu se vedea elasticul de păr, înfășoar-o cu puțin păr.

coada de cal pe o parte

Coadă în stil pank 

Păr împletit în jurul capului

Pentru început aplică pe păr puțin spray de păr și piaptănă-l pe spate. După care alege puțin păr din față, împletește o codiță și învârte-o în jurul capului. Apoi prinde-o cu câteva clame, așa încât să se țină bine.

impletita ukladki_7 ukladki_9

Coc în vârful capului

Moldovencele care au făcut-o praf pe Andra la ”Românii au Talent”!
Articolul anterior
Neli Covash: “Purtaţi gene false, doar în machiajul profesional!”
Articolul următor
Alte articole interesante