Produse cosmetice naturale antiacnee pentru ten sensibil

Tenul cu acnee necesită soluţii şi tratamente naturale adaptate care să corespundă specificului acestuia. Trebuie acordată o mare atenţie produselor cosmetice folosite. Sunt recomandate loţiunile tonice astringente, cremele de faţă fără parabeni, fără alergeni, conservanţi şi parfumuri.

separator

Ina-trestian

Dr. Ina Trestian
Medic dermatovenerolog

Antos-cosmetică naturală, producător “Emmedue Cosmetics”SRL şi importator “Giulio Mortara” SRL aduce pe piaţa Republicii Moldova o gamă variată de produse naturale concepute special pentru tenul acneic:

1

1. Loţiune tonică astringentă – 125 ml

Este utilă pentru îngrijirea tenurilor grase și cu impurități, are o acțiune dermopurificantă și astringentă, lasă o senzație plăcută de prospețime. Conține extract de salvie, ulei esențial de rozmarin şi apă de hamamelis.

2

2. Cremă dermopurificantă – 50 ml

Cremă indicată pentru îngrijirea tenurilor grase și cu tendințe acneice. Utilizarea ei constantă facilitează dispariția punctelor negre și a comedoanelor, având o acțiune de echilibrare a secrețiilor de sebum. Conține propolis, extracte de rozmarin, salvie și ulei esențial de rozmarin.

3

3. Ser exfoliant – 30 ml

Elaborat în baza acizilor din fructe (alfa-hidroxi acizi) – lămâi, grepfrut, roșii și afine – cu un conținut bogat în acid malic și vitamine, serul este foarte util în combaterea îmbătrânirii pielii, atenuează ridurile și petele întunecate.

4

4. Mască cu argilă – 100 ml

Este indispensabilă pentru o minuțioasă și profundă curățare a tenului, facilitează eliminarea impurităților și a celulelor moarte din pori. După ce este îndepărtată prin spălare cu apă, lasă pielea luminoasă, fină și curată. Conține propolis, extract de salvie, argilă verde și apă de hamamelis.

5

5. Lapte detergent – 200 ml

Este indicat pentru curățarea cotidiană a tuturor tipurilor de piele, realizează o acțiune de purificare profundă și delicată, lăsând pielea proaspătă și hidratată. Conține miere de albine, extract de mușețel, ulei din sâmburi de caise.

6

6. Gel cu aloe – 100 ml

Combinaţia dintre aloe vera şi extractele de plante cu efect calmant, constituie adevărata forţă a acestui gel. Se utilizează pe mici cicatrice, pe eczeme sau coşuri ca remediu antiinflamator şi curativ pentru piele. Se aplică în diverse situaţii şi devine un însoţitor ideal pentru orice fel de probleme legate de epidermă.

7

7. Apă aromatică de hamamelis– 200 ml

Este ideală pentru pielea grasă, are efect astringent. Apa aromatică se utilizează în același mod ca și loțiunea tonică de față sau de corp pentru a calma pielea după îndepărtarea machiajului sau pentru a reîmprospăta epiderma cu un produs simplu și natural. Se aplica pe față cu ajutorul unui disc de vată.

8

8. Apă aromatică de mentă– 200 ml

Are efect de calmare și de împrospătare a pielii. Apa aromatică se utilizează în același mod ca și loțiunea tonică de față sau de corp pentru a calma pielea după îndepărtarea machiajului sau pentru a reîmprospăta epiderma cu un produs simplu și natural.

9

9. Ulei de arbore de ceai– 10 ml

Acest ulei are rol de a trata abcese, acnee, arsuri, herpes, negi şi vezicule.

Antos-la-cosmetica-italiana-per-eccellenzaAntos

mun.Chișinău, str. Mihai Eminescu 66
tel.(373 22)23-23-35,  069026886

Exclusiv! Karizma a primit inelul de logodnă!
Articolul anterior
Cristina Moldovanu și-a provocat “socrul”
Articolul următor
Alte articole interesante