Produsele bio cu protecție solară îți asigură un bronz de durată!

Dacă ești la un pas de vacanță, nu uita să-ți pui în valiză produsele cu protecție solară, care îți vor asigura un bronz sănătos, frumos și uniform. Chiar dacă soarele ne induce o stare generală de bine, expunerea fără protecție are un impact negativ asupra pielii.

separator
fund

,,Antos Cosmetică Naturală”, creat în Italia acum  40 de ani, ne oferă o gamă largă de produse Bio organice cu protecție solară, care nu provoacă alergii, iritaţii ale pielii, roşeaţă sau alte efecte adverse!

Crema cu protecție solară joasă SPF 10

Oferă o acțiune emolientă și de bronzare. Conține un filtru solar natural datorită acțiunii protectoare a cojilor de nucă. Adaptat pentru toate tipurile de piele, atât pentru corp, cât și pentru ten. Este potrivit, de asemenea, pentru copiii mici.

Conține extracte de aloe vera, sunătoare, coji de nucă, ulei de avocado.

Crema cu protecție solară medie SPF 30

Este un produs delicat și protector, adaptat pentru primele expuneri la soare și pentru tipurile de piele ce prezintă un risc pronunțat de arsuri solare. Textura sa fină contribuie la hidratarea pielii în timpul bronzării. Cu un filtru de înaltă protecție contra razelor UVA și UVB. Potrivit pentru ten și corp, inclusiv pentru cei mai mici copii.

Conține extracte de aloe vera, coji de nucă, sunătoare, ulei de avocado și caroten.

Crema de protecție solară înaltă SPF 50latte solare1

Acest produs este adaptat pentru primele expuneri la soare și pentru tipurile de piele care prezintă un risc pronunțat de arsuri solare. Textura sa fină contribuie la hidratarea pielii în timpul bronzării. Cu un filtru de înaltă protecție contra razelor UVA și UVB. Potrivit pentru ten și corp, inclusiv pentru bebeluşi.

dupa bronzConține extracte de aloe vera, coji de nucă, sunătoare, ulei de avocado, caroten.

Lapte după expunerea la soare

Lăptișorul are evidențiate proprietăți calmante și hidratante. Conține extracte de aloe vera, sunătoare, calendulă, tei, mușețel, ulei de avocado, ulei de migdale dulci, ulei esențial de mentă.

Ulei autobronzant cu beta-caroten

Accelerator de bronzare, indicat pentru pielea deja bronzată sau pentru cea care nu prezintă probleme deosebite în urma expunerii ulei bronzantla soare, fie pentru a contribui la bronzarea pielii chiar stând la umbră. Favorizează hidratarea pielii și previne iritațiile datorită acțiunii extractelor naturale de sunătoare și aloe vera.

Conține extracte de aloe vera, coji de nucă, pedicuță, sunătoare, ulei de sîmburi de caise și caroten.

Dacă ai decis să profiţi de beneficiile produselor ,,Antos cosmetica naturală,,, poţi vizita magazinul situat pe str. M. Eminescu 66. Acolo poţi testa produsele şi chiar cere sfaturi de la experţii în domeniul cosmetologic.

Noaptea reducerilor la Shopping MallDova
Articolul anterior
„Flesh tunnels”, cerceii care te lasă fără urechi!
Articolul următor
Alte articole interesante