Produsele care te scapă de urmele acneice, petele pigmentare și riduri!

Ai urme acneice, pete pigmentare sau te confrunți cu primele riduri? Nu lăsa aceste probleme să-ți afecteze pielea și nici nu le mai ascunde sub fondul de ten. A venit timpul să le tratezi din interior!

separator

Compania ACM Laboratoire dermatologique a lansat în vara anului 2014 o gamă  anti age exclusivă la baza căreia stă vitamina C pură: Duolys Hyal – un ser cu proprietăți anti age, Duolys C. E – ser cu proprietăţi exfoliante ce reduce imperfecțiunile pielii şi Duolys Solaire SPF 50 – o cremă cu factor înalt de protecţie solară cu efect anti- îmbătrânire.

Compania ACM prin serurile  Duolys C.E  şi Duolys Hyal oferă o soluție cu adevărat unică – activarea pulberii de vitamina C cu vitamina E și agenții de hidratare. Pulberea cu vitamina C pură este amplasată într-un dispozitiv ermetic și opac, fapt care permite menținerea acidului ascorbic în stare activă în timpul păstrării preparatului. De aici rezultă eficacitatea sporită și durata acțiunii lui pe o perioadă îndelungată.

Beneficiile aplicării topice a preparatelor cu  vitamina C:
– Inhibă acțiunea negativă a radicalilor liberi asupra pielii;
– Stimulează sinteza de colagen în piele, cantitatea căruia scade cu vârsta;
– Mărește densitatea dermului, îmbunătățește elasticitatea pielii, reduce ridurile fine de la suprafață pielii;
– Inhibă activitatea MMP-1 – metaloproteinazei enzimă, care provoca descompunerea de colagen și elastină – proteine responsabile pentru fermitate și aspectul tânăr al pielii;
– Exfoliază delicat și oferă luminozitate tenului;
– Inhibă producția melaninei și, prin urmare, este de ajutor în lupta împotriva hiperpigmentațiilor;
– Stimulează producerea de ceramide în piele, îmbunătățește bariera de lipide a epidermei, pielea devenind mai rezistentă la factorii externi și mai hidratată;
– Accelerează vindecarea arsurilor solare.

ACM Laboratoire dermatologique rămâne fidel viziunilor sale: ştiinţă şi inovare în serviciul sănătății și frumuseții pielii!

Gama Duolys poate fi comandată online pe farmacie.md

Cum să depășești emoțiile negative legate de o despărțire
Articolul anterior
Pălării în formă de tigăi, case și ouă pe străzile New York-ului
Articolul următor