Produsele care-ți protejează toată familia de razele solare!

Fie că mergi la serviciu, la o plimbare în aer liber sau în vacanță, trebuie să folosești produse pentru protecție solară de cea mai înaltă calitate, atât pentru a-ți păstra frumusețea, cât și sănătatea.

separator

crema-protectie-solara

În ultimele decenii, în întreaga lume, se atestă o creștere alarmantă a cazurilor de cancer de piele. Potrivit datelor OMS, anual, la nivel global, se înregistrează 60.000 de decese cauzate de Melanom – determinat de expunerea excesivă la soare fără  măsuri de protecție. Melanomul malign este una din cele mai agresive tumori maligne. Apare cel mai frecvent la nivel cutanat, dar se poate prezenta in orice tesut ce contine celule pigmentare. La femei s-au observat localizari frecvente la nivelul membrelor inferioare, iar la barbati la nivelul trunchiului. Melanomul reprezinta aproximativ 5% din totalul tumorilor maligne cutanate si 1% din totalul tumorilor inregistrate. Transformarea maligna se poate realiza spontan sau sub actiunea unor traumatisme, a radiatiilor solare, sau a unor factori genetici.


Melanomul malign are o incidență în continuă creștere în ultimele decenii, de aceea recomandăm periodic un inamed11consult de specialitate al alunițelor suspecte la medicul dermatolog!!!

Atenție, expunerea la soare nu ne aduce numai un bronz frumos, care este trecător, dar și efecte negative, care ne pun viața în pericol:

– 35% dintre cazurile de melanom incurabil din Europa sunt în Europa Centrală și de Est

– Melanomul poate fi prevenit prin folosirea regulată a protecției solare;

– 50% din populația țării noastre nu folosește niciodată protecție solară;

– 10% dintre moldoveni folosesc protecție solară pe toată durata verii;

– 5% dintre moldoveni folosesc protecție solară zilnic;

– 70% dintre moldoveni folosesc fotoprotectoare cu factor scăzut de protecție (10 sau 15), iar numărul celor care folosesc protecție SPF 50+ este foarte scăzut (15%);

– 80% dintre adolescenți nu folosesc protecție.

Dermatologii recomandă folosirea cremelor calitative de protecție solară pentru a ne proteja de efectele nocive ale razelor ultraviolete. Și anume, apariția hiperpigmentatiei, înroșirea sau iritarea pielii, fotoîmbătrânirea și, cel mai grav, îmbolnăvirea de cancer de piele.

Produsele Laboratorului Dermatologic URIAGE au mereu grija de toate tipurile de piele. Gama BARIESUN este solutia perfecta pentru o protectie corespunzatoare conform fototipului fiecaruia dintre noi. Alunitele sunt cele care au nevoie de cea mai mare atentie. Acestea nu trebuie neglijate, ci tot timpul acoperite cu crema protectoare.

18253966_10212835157415927_2008315006_n

BARIESUN este un veritabil succes tehnologic! MINIMUM de 3 filtre, în concentrații minimale, dar optimizate și sinergice, fără octocrylene (filtru chimic ce poate provoca alergii cutanate) pentru a obține MAXIMĂ protecție.

Complexul ultra-performant de 3 filtre garantează protecție extinsă – indice SPF 30, 50+ pentru protecție ridicată și foarte ridicată, standardizată împotriva întregului spectru UVA/UVB, acoperire perfectă, fotostabilitate durabilă și remanentă la apă, în acord cu normele europene de calitate și siguranță. Produsele Bariesun asigură hidratare intensă prin agenți anti-deshidratare (Aquaspongine) și un adevărat scut anti-oxidant prin Apa Termală Uriage, vitaminele C și E.

Produsele din gama Bariesun oferă:

  1. Fotoprotecție minerală – ideală pentru bebeluși, copii, femei gravide, piele alergică și intolerantă, în formule hipoalergenice și non-comedogenice, ce nu conțin octocrylene, parabeni, conservanți, alcool sau parfum:

Bariesun Cremă minerală SPF50+ (50ml) asigură fotoprotecție minerală foarte ridicată anti UVB/UVA datorită complexului 100% mineral. Este special formulată pentru a garanta maximă siguranță și toleranță pentru cele mai delicate și intolerante tipuri de piele, pentru pielea atopică. Este indicată pentru bebeluși, copii, femei gravide, persoane cu piele alergică și intolerantă. Conține 100% complex mineral anti UVB/UVA.

18254143_10212835157215922_2057192912_n

  1. Fotoprotecție prin 3 filtre organice, în formule hipoalergenice și non-comedogenice, ce nu conțin octocrylene, parabeni, conservanți, alcool sau parfum:

Oferă-le celor mici cea mai ridicată și sigură fotoprotecție cu:

Bariesun pentru copii SPF50+ sub formă de lapte (100ml), îmbogățit cu agenți emolienți foto-stabilizanți cu protecție anti-radicalară. Este indicat pentru copiii peste 3 ani (față și corp). Nu conține: Cinnamate. Se absoarbe ușor, remanentă la apă.

18302101_10212835157095919_475571393_n

Pentru fotoprotecția și siguranța pielii tale:

Bariesun SPF 30 Crema 50ml/Spray (200ml) – produse cu parfum hipoalergenic ce asigura fotoprotectie ridicata pentru pielea sensibila.

Bariesun fără parfum SPF50+ Crema 50ml/Lapte 100ml, cu textură invizibilă, fluidă sunt recomandate pentru fotoprotecția tenului sensibil, intolerant, post acte estetice. Laptele protector este ideal pentru pielea intolerantă la parfum. Se pot folosi în orice moment și loc.

Bariesun Cremă cu fond de ten SPF50+ (50ml) este un produs de protecție solară 3 in 1: protejează, uniformizează tenul, catifelează. Textura ușoară, fluidă și non-grasă, ideală pentru tenul sensibil și intolerant.

18308870_10212835157375926_1759512220_n

Folosește produse de protecție solară adecvate, respectă regulile privind intervalul și modul de aplicare a produselor, intervalul orar de expunere la soare și protecția suplimentară prin piese vestimentare!

  • Text: Ina Lozovoi-Trestian, medic dermatolog-cosmetolog

Cele mai dezgolite celebrități de la Met Gala 2017
Articolul anterior
Cum să te tunzi în funcţie de vârsta pe care o ai
Articolul următor
Alte articole interesante