Produsul care te scapă de riduri, edeme și cearcăne. Acum și în Moldova!

Ai observat primele riduri în jurul ochilor? Ai cearcăne sau edeme? Nu lăsa aceste probleme să se agraveze, dacă le poți trata la timp. Mai ales acum, când pe piața beauty din Moldova a apărut un produs minune pentru pielea fină din jurul ochilor.

separator

16651791_1241270902616191_453507937_n

Îl poți găsi în salonul Doctor Lica și se numește CirclEye Complex.

Formula inovatoare din  celulele stem obținute din fructe portocalii, proiectată pentru zona din jurul ochilor, reface colagenul pielii, accelerează reînnoirea celulelor și încetinește procesul de îmbătrânire a pielii. Prin urmare, previne formarea ridurilor și protejează pielea împotriva acțiunii radicalilor liberi.

Datorită extractului de castan, extractului de Aloe Vera, a uleiului de măceșe, a uleiului de argan,dar și a vitaminelor A și E, CirclEye Complex are efecte uimitoare asupra pielii.

Ingrediente principale:

CITRUSTEM este un extract energic activ în regenerarea epidermei și dermei, obținut prin biotehnologie din celule stem de Citrus sinensis. El include metaboliți vegetali primari și secundari, cu înaltă eficiență în controlul regenerării țesuturilor.

TENS’UP _ are un efect miraculos pentru o frumusețe instantanee. Este un ingredient activ inovator inclus în diverse  produse faciale pentru zona ochilor, a gâtului și a decolteului. Efectul lui este imediat și îmbunătățește vizibil aspectul pielii. TENS’UP _combină acțiunea de ridicare  a pielii cu proprietatea anti-îmbătrânire, astfel încât putem vorbi de o acțiune dublă imediată. Reprezintă un tratament pe termen lung, care îmbunătățește aspectul pielii având efect anti-îmbătrânire.

111908_1

Extractul de castan acționează ca un tonic venos, previne înroșirea pielii și deschide porii. Având o capacitate mare de a oferi fermitate pielii, extractul de castan intră în compoziția produselor cosmetice cu rol de tonifiere a pielii. Studiile recente au arătat că acest extract are efecte și de înlăturare a semnelor îmbătrânirii tenului.

Extractul de Aloe Vera accelerează procesul de producere a colagenului, restabilește echilibrul PH-ului, redă elasticitate pielii și previne apariția ridurilor și a liniilor fine.

Uleiul de măceș hrănește pielea în profunzime, regenerează ridurile mici și elimină petele.

Vitamina A stimulează producția de colagen și elastină, reface bariera lipidică a pielii și o menține hidratată.

Vitamina E reîntinerește pielea obosită din jurul ochilor.

Uleiul de argan crește elasticitatea și vitalitatea pielii.

Notă! Crema CirclEye Complex se aplică ziua și/sau noaptea, pe pielea curată a zonei ochilor, se masează ușor într-o direcție circulară.

Partenerii noștri
Author Doctor Lica Salon
Adresa: Bd. Ștefan cel Mare 184
Tel.: (022) 23 53 25/ (079) 753 153/( 076) 798 877
Facebook: https://www.facebook.com/doctorlica
Video! Show acvatic spectaculos, la deschiderea Carnavalului de la Veneția
Articolul anterior
Atenționare! Sectoarele municipului Chișinău cu nivelul cel mai scăzut al calității apei
Articolul următor
Alte articole interesante