Renunță la aceste obiceiuri, dacă vrei să ai o piele sănătoasă!

Fiecare femeie visează să aibă o piele care să radieze de sănatate. Pentru aceasta investesc nu puțini bani și timp. Dar uneori soluția poate fi mult mai simplă. Vezi în continuare la ce ar trebui să renunți dacă vrei să-ți păstrezi tinerețea pielii pentru un timp mai îndelungat.

separator
piele-frumoasa

Nu mai folosi cosmetică de proastă calitate. Cel mai des, femeile aleg o cosmetică agresivă și care conține produse toxice. Pentru un ten curat, folosește doar produse fine, iar dacă ești predispusă la apariția acneei, convinge-te că produsele ce le folosești nu conțin ulei, care are proprietatea de a accelera apariția ei.

Nu stoarce coșurile – acest lucru poate agrava situația și duce la formarea cicatricelor. Consultă medicul dermatolog, dacă pielea ta s-a inflamat.

pielesanatoasa

Evită stresul. Acesta influențează negativ asupra stării de sănătate a pielii. El este capabil să agraveze psoriazisul sau acneea rozacee. De asemenea, din cauza stresului, pielea nu se mai poate apăra atât de eficient împotriva toxinelor și infecțiilor. Și sigur, ai observat că atunci când ești stresată, ai mai puțină grijă de tenul tău.

Evită utilizarea necontrolată a scrubului și pilingului. De exemplu, pilingul chimic trebuie făcut doar de un medic profesionist și după ce ai trecut diagnosticul pielii.

Nu aplica terapia de șoc: îngrășare sau slăbire rapidă. Atunci când pui câteva kilograme în plus, are de suferit și tenul. Iar dacă vei slăbi în mod rapid și incorect, acesta va căpăta o structură neestetică. De asta, este important să ai grijă de kilogramele tale.

text: Iulia Arnaut

Reguli ce trebuie urmate de mire în ziua nunții!
Articolul anterior
Cum mirosul ne poate trăda vârsta?
Articolul următor
Alte articole interesante