Revista Nunta By Aura recomandă – V. OK Esthetic&Spa!

„V. OK Esthetic&Spa” și-a deschis de curând larg ușile pentru toți cei în căutare de profesioniști în arta frumuseții. Creativi și bine pregătiți, cu o bogată experiență în domeniu, specialiștii centrului sunt dispuși să vină oricând în ajutorul dumneavoastră cu cele mai bune sfaturi, fie că vă pregătiți să fiți mireasă sau cea mai sclipitoare prezență a unei petreceri grandioase.

separator

BANNER_UNICA_490X120-01

Salonul „V. OK Esthetic&Spa” oferă o gamă largă de servicii, cele mai noi și eficiente tratamente, la cele mai înalte standarde ale calității.

Pentru comoditatea clienților săi și accesul rapid, salonul se află în centrul Chișinăului, pe strada Vasile Alecsandri, 113.

12

„Zi de zi, cu pasiune și pricepere, oferim servicii de îngrijire și înfrumusețare, utilizând mereu cele mai inovatoare tehnici. La „V.OK Esthetic&Spa”, a oferi starea de bine a devenit deja un ritual, o tradiție. Iar pentru ca răsfățul să se resimtă din plin, alegem produse de cea mai bună calitate, ideale pentru tenul, corpul, unghiile și, nu în ultimul rând, pentru părul clientelor noastre. Vă așteptăm în micul nostru colț de rai pentru a petrece clipe speciale! Fiecare procedură de frumusețe și plăcere pe care vi-o doriți va fi încununarea unei zile lungi sau poate doar un moment personal și intim. Faceți un ritual din a ne vizita, pentru a redescoperi starea de bine!” (Virgilia Prisăcaru, director V. OK Esthetic&Spa)

Fața Iuliei Volkova a devenit artificială!
Articolul anterior
Felicia Sîrbu e într-o relație!
Articolul următor
Alte articole interesante