Riscuri pe care frumuseţea ta le merită

Încă mai adopți stilul de machiaj din adolescență? Ai aceeași coafură de ani de zile, însă îți este prea frică să ți-o schimbi de teama unui dezastru? Nu uita: cine nu riscă, nu câștigă!

separator

Receita-Caseira-para-Acabar-com-a-Oleosidade-dos-Cabelos

par_24_b4ec9d2ce4Schimbă-ți coafura

Încearcă o tunsoare nouă și îndrăzneață. Alege un stil de coafură pe care nu l-ai mai încercat înainte. Dacă ești mai curajoasă, lasă-te pe mâna hair stylistului, care probabil știe mult mai multe despre stilurile care „aranjează” tipul tău de față și textura părului tău.

Ia lecții de machiaj

Programează-ți niste lecții profesionale de machiaj și învață, o dată pentru totdeauna, care sunt trucurile de machiaj de care are nevoie fizionomia ta și cum îți poți scoate în evidență frumusetea ta naturală. Învață cu precizie stiluri de machiaj de zi și de seară și bucură-te de noile tale cunoștințe în domeniul frumuseții.

pastreaza-stralucirea-dintilorAlbește-ți dinții

Un zâmbet strălucitor te ajută să arăți mai tânară și mai abordabilă. Dacă te stânjenește culoarea dinților tăi, de ce să nu încerci să remediezi situația? Mergi la dentist și roagă-l să-ți ofere alternativele de albire și alege în funcție de investiția pe care vrei să o faci. Însă și un simplu detartraj poate face minuni pentru frumusețea și charisma ta.

Revino la culoarea naturală de păr

Amintește-ti că ai avut cândva acea nuanță ideală, și anume cea pe care ți-a oferit-o mama natură. Ia o poză din copilărie și roagă-ți stilistul să te ajute să revii la culoarea ta, chiar dacă ai și uitat cum îți stătea.

652x450_090046-riscuri-ale-purtarii-lentilelor-de-contactPoartă lentile de contact

Dacă ai probleme cu vederea și ai acceptat ochelarii ca necesitate, încearcă o pereche de lentile extra soft, care să nu îți solicite foarte mult ochii. Pentru ca răsfățul să fie total, comandă-le cu o nuanță mai deschisă sau mai închisă față de culoarea naturală a ochilor tăi, după preferință.

Sursa

Ce vei putea vedea la Noaptea Europeană a Muzeelor!
Articolul anterior
Fiți precauți când cumpărați salată verde! A fost depistat un conținut ridicat de pesticide
Articolul următor
Alte articole interesante