Românca care a devenit model parizian la 60 de ani

Rodica Paléologue este o româncă care a devenit celebră după 60 de ani. Aceasta a colaborat cu diferite case de modă pariziene, printre care se numără Bulgari şi Louis Vuitton.

separator

rodica-7

Rodica von Buta este manechin senior la Paris încă din anul 2013.

Aceasta are vârsta de 60 de ani şi provine dintr-o aşezare improvizată din mijlocul Bărăganului. Este vorbitoare de 9 limbi străine, printre care sanscrita şi greaca veche, iar de 24 de ani este responsabilă de colecţiile de carte în limba română la Biblioteca Naţională a Franţei, scrie one.ro.


Pasiunea pentru modă a existat dintotdeauna, Rodica formându-şi gustul în Bărăgan, iar după primele experienţe în industria modei, aceasta a inventat un stil vestimentar simplu, dar sofisticat care să o reprezinte. Secretul? O rochie fără mâneci, nedecolatată, albă sau neagră, peste care optează pentru un pulover cu nasturi în cazul unei ţinute de birou sau cinema, o vestă pentru şedinţe şi un bolerou sau un mantou lejer pentru cocktailuri sau vernisaje.

rodica-von-buta2rodica-von-buta-6
rodica-von-buta-1rodica-von-buta3

Cum să slăbești repede… vizual? Tinka Fox știe secretul

Cine e atât de norocoasă să scape cu kilogramele nemodificate după mesele de sărbători, să lase aici un comentariu. Așa. Norocoaselor, vă invidiem profund :) pentru că muritoarele de rând se spetesc la sala de sport, măcar pentru câțiva centimetri arși pe lună. Pe actrița Tinka Fox o putem lăuda cu niște paramenti minunați, deși recunoaște că nu este deloc prietenă cu sportul. Ne-am ținut scai de ea să îi aflăm secretul, care într-un final a fost dezvăluit.

🌐 Fii la curent cu noutățile LYTESS MOLDOVA:

Instagram: https://www.instagram.com/lytess_moldova/

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Aliona Triboi: adevărata frumusețe este cea naturală, nu sunt fanul machiajului

Deși a crescut-o singură, mama a știut mereu să-i infiltreze interpretei Aliona Triboi dorința de a avea grijă de ea. “Oricât de ocupată aș fi nu uit să mă demachiez, este ceea ce fac indiferent de împrejurătăți”, ne spune artista în acest interviu.
Vă invităm și pe voi să îi aflați secretele de frumusețe și cum s-a simțit atunci când a testat noua gamă Equilibra, Vitaminica!

🌐 Fii la curent cu noutățile Equilibra Moldova:
Instagram
Facebook

Cele mai inspirate ţinute, demne de covorul roşu, de la Premiile Gopo 2017
Articolul anterior
Ucraina interzice reprezentantei Rusiei participarea la Eurovision 2017
Articolul următor