S-a aflat culoarea anului 2015: se poartă marsala!

Este cunoscut faptul că, în fiecare an, Institutul Pantone alege câte o culoare pentru că aceasta să devină trendsetterul în materie de nuanţe folosite în diverse domenii care ţin de estetic, de la design vestimentar până la decoraţiuni interioare.

separator

pantone-com

Dacă în 2014 am vorbit despre orhideea radiantă, în 2015 vom purta Marsala, pentru a fi în trend.
Marsala este o nuanţă de roşu a cărei denumire este inspirată din cea a vinului omonim, originar din Sicilia. Pentru a-ţi fi mai uşor să o deosebeşti de celelalte nuanţe, o poţi asemăna cu un roşu bordo.
Dacă este folosită în interiorul locuinţelor, pentru a le decora, ea va contribui la starea de bine a celor care vor trece pragul încăperilor respective, îndemnându-i la meditaţie. În plus, Marsala conferă un aer de eleganţă, aşa că dacă o vei alege pentru a o include într-o ţinută, vei primi numai complimente, ea reuşind să îţi pună în valoare atuurile.

foodista-com

În aceeaşi măsură, poţi alege culoarea anului 2015 sub forma unui ruj, atunci când te machiezi. Nuanţele de roşu bordo nu numai că sunt la modă în rândul celor pasionate de machiajul vintage, aici incluzând şi unele vedete, ci au şi calitatea de a uşura procesul de înfrumuseţare, întrucât accentuarea buzelor cu o asemenea nuanţă de roşu este suficientă, nemaifiind nevoie de alte trucuri de make up.

pantone-com-02

Optează şi tu pentru Marsala, culoarea anului 2015, indiferent de momentul zilei sau de prilejul cu care vrei să o foloseşti, cum ar fi decorarea casei sau pentru a fi în pas cu moda!

Sursa 

Evghenii Hudorojcov a creat două colecții de rochii pentru Sărbători!
Articolul anterior
Femeile au votat cele mai sexy posterioare de bărbaţi
Articolul următor
Alte articole interesante