Șapte sfaturi pentru o manichiură rezistentă!

La sfârșitul unui ritual de manichiură, unghiile noastre arată perfect! De multe ori se întâmplă însă ca aceasta să reziste doar câteva zile, iar oja să sară inestetic pe alocuri. Iată câteva trucuri pentru o manichiură rezistentă!

separator

1. Curăță foarte bine unghiile înainte de a aplica oja. Orice urmă de praf, umezeală sau resturi de ojă va împiedica așezarea corespunzătoare a lacului. De asemenea, dacă folosești ulei pentru cuticule, spală-te pe mâini cu săpun înainte de a începe aplicarea lacului. Pentru a curăța unghia, folosește o periuță de dinți mai veche, înmuiată în săpun lichid și freacă ușor suprafața unghiilor.

2. Nu împinge niciodată cuticulele uscate. Acest lucru poate duce la crăparea ojei, chiar de la rădăcina unghiei, pasul următor fiind cojirea inestitetică. Dacă vrei să-ți schimbi culoarea lacului de unghii și nu vrei să se vadă cuticulele (care pot interfera cu oja), scapă de acestea masându-le cu o cremă ce le va înmuia. Abia apoi le poți împinge spre rădăcina unghiei cu un bețișor special.

4. Aplică întotdeauna un lac bază pe unghii. Primul loc unde oja crapă este în vârful unghiilor, așa că trebuie să aplici baza și de jur împrejurul vârfului unghiei. În acest fel, vei crea un strat protector puternic. De asemenea, baza ajută oja să se prindă mai bine de unghie.

Citește continuarea pe andreearaicu.ro

Hernia de disc se tratează în 20 de minute la Brașov
Articolul anterior
Victor Micușa a fost tuns pe vârf de munte de către fiu!
Articolul următor
Alte articole interesante