Săpunul de 13 lei care va opri căderile de păr abundente

Pentru că toamna este sezonul în care majoritatea persoanelor au probleme cu părul, îți propunem o soluție care îți va întări firele.

separator

Este vorba despre săpunul cu gudron, pe care îl poți găsi în orice farmacie la un preț foarte mic. Acesta este un antiseptic puternic natural,care poate fi folosit ca un remediu în tratarea acneei, a mătreții, precum și ca un mijloc de îngrijire a părului gras.

Dacă aveţi căderi de păr abundente, mătreaţă sau părul foarte gras, se recomandă să îl spălați cu săpun de gudron. După prima – a treia aplicație părul nu va arăta foarte prezentabil, dar acest moment trebuie să fie îndurat. Utilizarea continuă a săpunului va opri căderea părului, mătreaţa va dispare, părul va străluci și va avea un aspect sănătos.

Săpunul cu gudron, datorită proprietăților sale antiseptice, este un remediu recunoscut pentru igiena intimă.

Săpun Tar – un produs unic rusesc care nu are analogii în lume. Gudronul – remediu popular rusesc pentru combaterea bolilor de piele, a căror eficiență este testată în timp și dovedit de dermatologi.

Gudronul – ulei maro închis la culoare, obținut prin distilarea uscată a lemnului de mesteacăn. Tar este recunoscut ca unul dintre cele mai bune antiseptice naturale din lume.Datorită acizilor organici ridicati, substanțe rășinoase, fenoli volatile, au o acțiune antimicrobiană și antiinflamatoare puternica. În mod tradițional, gudronul este utilizat extern – și anume, în lupta împotriva diferitelor boli de piele: de la seboree la psoriazis.

101853_sapun-cu-gudron-de-carbune-pentru-acnee-si-psoriazis_1

A reuşit să slăbească 40 de kilograme, iar acum dă sfaturi femeilor cu aceeaşi problemă!
Articolul anterior
Dădacă închisă pe viaţă pentru uciderea unui bebeluş. După 10 ani, însă, s-a aflat adevărul
Articolul următor
Alte articole interesante