Scapă de celulită! Încearcă împachetarea cu sare de mare!

Î

separator
mpachetările cosmetice au rol de detoxifiere și sunt utile, dacă vrei să ai un corp ferm, fără grăsimi inestetice sau celulită. Există diferite tipuri de împachetări, dar astăzi vorbim despre cea practicată cu sare de mare, pe care o poţi face singură acasă.

Scapă de celulită! Încearcă împachetarea cu sare de mare!

Amestecă:

  • O ceașcă de sare de mare grunjoasă
  • 5 linguri de ulei de măsline
  • 3-4 picături de ulei esențial de portocale

images (1)Sarea de mare elimină celulele moarte, uleiul de măsline hidratează, iar uleiul esenţial de portocale te energizează şi are efect anticelulitic.

Înainte de împachetare,  fă un duş fierbinte pentru a avea porii deschişi şi bea multă apă pentru ca organismul să elimine toxinele mai uşor.

impachetare_anticeluliticaAplică amestecul obţinut pe zonele afectate de celulită și masează circular până pielea devine roşie. Înfăşoară zonele respective cu folie de plastic şi lasă să acţioneze timp de 45 de minute.

Te poţi înfăşura şi într-un cearşaf, pentru a menţine căldura.  Este necesar să te relaxezi, poți să asculți muzică sau să vizionezi un film.

celulita (2)După expirarea timpului scoateţi cu grijă folia, frecați pielea cu un prosop aspru, apoi mergeţi la duş.

După un astfel de răsfăţ, pentru 48 de ore, specialiştii recomandă evitarea cafeinei, zahărului, alcoolului şi băuturilor acidulate. 


Mai puteţi combina sarea de mare cu algele marine, mierea, cafeaua, argila sau zeama de lămâie.

 

 

Un nou tratament împotriva acneii, testat cu succes
Articolul anterior
Ce temperament ai în funcție de anotimpul în care te-ai născut!
Articolul următor
Alte articole interesante