Se mândresc că arată bine, dar ultimele imagini cu aceste vedete șochează

Întâmplarea sau vigilența paparazzilor au dezvăluit, în unele cazuri, altceva decât își doresc vedetele să arate. Iată cum au reușit să șocheze recent, unele dintre vedetele care au pus întotdeauna preț pe frumusețea lor!

separator

Andreea Raicu

Vedeta a reușit să își construiască o carieră de succes în showbiz și a mărturisit chiar ea că frumusețea a ajutat-o.

Andreea-Raicu bine Andreea-Raicu rau

Întrebările legate de adevărata față a Andreei Raicu au început însă să apară după ce aceasta a fost surprinsă de câteva ori de paparazzi complet nemachiată, iar ridurile și cearcănele adânci i-au făcut pe mulți dintre admiratorii săi să constate că Andreea nu este perfectă așa cum apare în reviste sau la televizor.

Nicoleta Luciu

Până să ajungă în televiziune, frumusețea Nicoletei Luciu fusese confirmată la „Miss România” unde bruneta a luat locul întâi. Apoi cu sânii imenși și trupul zvelt a ajuns să fie considerată rapid una dintre cele mai sexy vedete din România.

Nicoleta-Luciu bine nicoleta rau 2

Nicoleta a investit enorm în tratamente revoluționare: remodelare și sculptură corporală, tratamente de tonifiere și regenerare facială, injecții cu vitamine și aminoacizi. Eforturile pentru o siluetă perfectă au fost intensificate dupa nașterea tripleților, iar Nicoleta și-a revenit rapid atunci pentru că nu a conceput să aibă kilograme în plus.
Vara asta însă, Nicoleta Luciu și-a șocat fanii după ce s-a etalat pe plajă în costum de baie. Celulita și cele câteva kilograme în plus au atras imediat atenția și i-au făcut pe mulți să se întrebe ce s-a întâmplat cu silueta fostei „Miss România”.

nicoleta rauDeranjata de pozele care au apărut în presă, dar și de comentariile care le-au însoțit, Nicoleta Luciu neagă că s-a îngrășat:

„Nu sunt grasă și nu arăt rău! Sunt doar balonată pentru că mănânc numai fructe și legume, toata ziua. Mănânc patru kilograme de fructe pe zi și mă balonez. Dacă nu mănânc două zile, am abdomenul plat. Fac și mișcare, înot zilnic minim o oră. Chiar am grijă de mine și corpul meu”, a declarat Nicoleta Luciu pentru WOWbiz.ro după ce a văzut imaginile.

Anda Adam

Anda Adam este o împătimită a sportului, merge zilnic la sală și a recunoscut că face mișcare din dorința de a arăta bine în orice moment. Deși gurile rele au spus despre ea că are mușchii prea dezvoltați, iar asta îi știrbește feminitatea, Anda nu a ținut cont de păreri și a continuat să meargă la sală și să facă sport, corpul tonifiat și abdomenul plat fiind atuurile pe care oricine le-a admirat la ea până acum.

Anda-Adam bine anda-adam rau

Recent însă, în presă au fost publicate mai multe fotografii în care ea apare cu burtică și celulită. După apariția imaginilor în care silueta Andei Adam e radical diferită de cea pe care a afișat-o până de curând au început să apară și criticile.

Anda Adam nu a suportat însă să fie criticată că s-a îngrășat și le-a dat imediat o replică jurnaliștilor de la revista care a publicat fotografiile ce nu îi făceau cinste. Cântareața s-a pozat acasă, în același costum de baie în care era la piscină, ținând cu orice preț să demonstreze contrariul.

Sursa http://www.ele.ro/

Ce cadou inedit a primit Olia Tira de ziua ei!
Articolul anterior
Foc şi pară la Slăbeşte Sănătos. Să vedem cine va ieşi câştigătoare!
Articolul următor
Alte articole interesante