Secrete care te ajută să arăţi perfect de dimineaţă

Nu degeaba se numeşte „somn de frumuseţe” în timpul nopţii, întregul organism se reface, iar pielea ta se regenerează. Aşadar, dacă îţi doreşti ca tenul tău să îşi păstreze tinereţea până la adânci bătrâneţi, este esenţial să pui în aplicare câteva trucuri de frumuseţe pentru noapte.

separator

4


1. Aplică o cremă de noapte înainte de culcare
Dermatologii te sfătuiesc să investeşti într-o cremă de noapte anti-aging cu acid hialuronic care „captează” moleculele de apă şi le păstrează în interiorul ţesuturilor, astfel încât hidratarea tenului tău să fie cu adevărat eficientă. Rezultatul? Procesul de formare a noilor riduri va fi încetinit considerabil, iar aspectul cutelor deja existente se va îmbunătăţi.

În timpul ritualului de îngrijire a tenului de la sfârsitul zilei, nu uita să îţi hidratezi şi buzele cu un balsam, nici să aplici 1-2 straturi de ulei pentru gene.

2. Optează pentru feţe de pernă din satin sau mătase

Acestea previn atât încâlcirea părului în timpul nopţii, cât şi apariţia noilor riduri inestestice, întrucât pielea delicată a tenului intră în contact cu o suprafaţă moale şi fină care o protejează în timpul somnului, în loc să îi dăuneze.

Si nu uita: schimbă feţele de pernă cât mai des cu putinţă (ideal, de două ori pe săptămână).

3. Foloseşte un umidificator
O piele suplă şi sănătoasă este o piele excelent hidratată. Aşa cum bine ştii, pe lângă hidratarea pe care i-o oferi aplicând creme de faţă şi loţiuni de corp, este esenţial să consumi şi multe lichide (apă, ceaiuri, sucuri naturale neîndulcite) zi de zi.

Iar dacă ziua respecţi toate aceste reguli, află că şi noaptea îţi poţi ajuta pielea să îşi păstreze frumuseţea, profitând de beneficiile pe care le oferă un umidificator.

3

4. Dormi întinsă pe spate

Această poziţie previne formarea ridurilor, întrucât tenul tău nu are contact (deci, fricţiunea şi presiunea sunt evitate) cu suprafaţa feţei de pernă.

Iar dacă te trezeşti adesea cu ochii umflaţi, o metodă de a preveni această neplăcere este aceea de a dormi cu o pernă în plus. Astfel, eviti acumularea de fluide în jurul ochilor şi formarea inesteticelor pungi.

5. Evită consumul de alimente sărate şi alcool înainte de culcare

Alcoolul şi alimentele sărate îţi deshidratează trupul şi favorizează formarea supărătoarelor pungi sub ochi.

Sursa: ele.ro

Fata de la ţară, care vrea să scape de complexe!
Articolul anterior
Brandul preferat al prinţesei Kate Middleton se vinde la My London Shop!
Articolul următor
Alte articole interesante