Secrete de frumusețe

Fotomodelele de top fac eforturi serioase pentru a se menține mereu în formă. Vezi ce spun unele dintre cele mai sexy manechine despre cum își întrețin frumusețea:

separator

Yumi Lambert

“Moderația e cheia. Fac sport și mănânc bine, mâncare sănătoasă, dar uneori mănânc și un burger. Dacă s-ar putea, aș mânca unul în fiecare zi. Dar sunt fată bună, așa că o fac la fiecare două săptămâni. Îmi plac cheeseburgerii cel mai mult. În rest, îmi place să alerg. Mi-ar plăcea să fac alt sport, dar nu am timp din pricina meseriei”.

Yumi Lambert

Kate King

“Trucul meu favorit pentru întreținerea corpului e să nu te iei foarte în serios și să nu exagerezi cu nimic. Cred că lucrurile simple sunt cele mai bune: dacă mănânci sănătos și mergi la sală când ai timp e foarte bine. Oamenii se stresează prea mult în legătură cu sportul și asta e ciudat”.

Kate King

Iman

“Trucul meu de frumusețe favorit e autobronzantul. Nu contează dacă ai un ten foarte alb sau măsliniu, poartă autobronzant. Pune pudră autobronzantă pe laturile feței, pe decolteu și pe pomeți. Te face mereu să arăți ca și cum ai fi venit din Ibiza. Trucul meu de dietă: corsetele!”

Iman

Arizona Muse

“Pentru mine, cel mai bun truc e să amestec crema Estée Lauder Advanced Night Repair cu fondul de ten. Transformă orice fond de ten într-un miracol. În privința întreținerii fizice, fac mult yoga. Cred că e bună și pentru minte și pentru corp, în același timp”.

arizona-muse

Hilary Rhoda

“Pentru frumusețe, dormi mai mult. E cel mai important. Merg la culcare devreme, ca să prind în medie 7 ore de somn pe noapte. În privința fitness-ului, fac sport zilnic, cred că e bine și pentru corp și pentru minte. Urmez programul lui Tracy Anderson și Soul Cycle”.

Girls_Models_Models_H_Hilary_Rhoda_029130_

Fei Fei Sun

“Poartă mascara, oferă-le atenție sprâncenelor tale și ai grijă de buze. Îmi place mascara de la Chanel pentru că au cel mai intens negru. Sprâncenele le perii ca să le țin în forma perfectă și pentru buze folosesc un balsam, Kiehl’s. Toate astea mă ajută în timpul Săptămânii Modei și mă fac să am un look proaspăt, tânăr și natural”.

Fei Fei Sun

Sursa

Angela Simion a slăbit 45 kg, acum îşi tonifică musculatura!
Articolul anterior
Iarba minune care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească!
Articolul următor
Alte articole interesante