Secretele de frumusețe ale Adrianei Ochişanu

Interpreta este sărbătorită, dar cadourile au început să ajungă la ea în ajun. Adriana a prins un moment de respiro, cît micuța Mihaela a rămas cu bunica, şi a mers la Antos Cosmetică Naturală ca să-şi completeze trusa cu produse naturiste italiene de înaltā calitate.

separator

17349298_1847837162098589_45763479_o copy

Tatiana Ustică, director Antos în Moldova, va deveni şi ea în curând mămică pentru a doua oară, aşa că fetele au stat la taclale, de-ți venea să nu le strici cheful cu întrebări în plus. Mămicile au făcut schimb de impresii şi păreri vizavi de produsele cu care îşi îngrijesc şi îşi vor răsfăța bebeluşii.

După care, savurând un ceai de ierburi, şi-au reamintit de trucurile care le ajută pe femei să fie frumoase în timpul sarcinii dar şi după naştere. Adriana Ochişanu iradiază de fericire. Iar micuța Mihaela, la pachet cu sentimentele soțului, o fac să strălucească. A doua sarcină i-a priit. Interpreta a renăscut.

Iar produsele pe care le foloseşte o ajută să-şi menţină tinereţea. Or, cu produsele naturiste de la „Antos”, anii din buletin niciodată nu se vor citi pe chip.

Partenerii noștri
Author Antos
Adresa: Str. Mihai Eminescu, 66
Tel.: tel. (373 22)23-23-35, 069026886
Facebook: https://www.facebook.com/Antoscosmeticanaturala/?fref=ts
Psihologii vorbesc despre fenomenul de manipulare psiho-emoțională prin mediul online! Află cum să-ți protejezi copilul
Articolul anterior
Senzațional! Un cuplu de gimnaști moldoveni a impresionat cu un dans pe role la ,,Românii au Talent”
Articolul următor
Alte articole interesante