Sfaturi pentru un machiaj de primăvară rapid!

Machiajul de primăvară trebuie să fie natural, fresh și feminin. Pentru a arăta bine în fiecare zi, optează pentru produse naturale, ușoare, care nu-ți încarcă fața. Make-up artistul Katiuşa Popovici ne învaţă câteva lucruri simple, pentru a obţine un machiaj în tendinţe.

separator

img_926831_thumbs_600x400_635801
Eyeliner-ul – doza necesară de încredere

Pentru o privire pătrunzătoare poţi înlocui fardul de ochi cu un eyeliner. În plus este mult mai simplu şi mai rapid de aplicat decât să blenduiesti culorile de fard. Poţi desena o codiţă lungă gen cât eyes, pentru a-ţi alungi ochii, o variantă chic şi potrivită pentru zi. După ce te vei obişnui cu mişcarea, îţi va lua doar câteva clipe până să termini. Deşi eyelinerul negru este cel mai des folosit, în primăvara aceasta poţi experimenta şi eyelinerul colorat.

Ochi pătrunzători

Dacă vrei să obţii efectul de mărire al ochilor, alege nuanţe deschise de fard pentru ochi, iar în loc să mergi pe varianta clasică de smokey eyes, care oricum nu e potrivită pentru zi, alege o nuanţă maro şi mascara pentru volum. Foloseşte farduri foarte puţin sidefate, care să confere privirii tale un strop de culoare.

Buze naturale

Buzele nude sau în nuanţe pastelate îţi oferă un aer proaspăt, natural, exact ca şi primăvara. Adopta nuanţe pastelate de roz sau corai, dar poţi rămâne de asemenea la nuanţa naturală a buzelor tale, aplicând numai un gloss transparent. Balsamurile de buze uşor sidefate sunt şi ele în trend, mai ales dacă eşti ceva mai comodă, tocmai pentru că sunt foarte simplu de aplicat, chiar şi fără oglindă.

sursa

Mic dejun regal. Ouă poşate cu sparanghel
Articolul anterior
Chişinău – 78 de accidente în 24 de ore! O femie a fost lovită de un troleibuz în timp ce traversa strada
Articolul următor
Alte articole interesante