Și-a operat posteriorul pentru a-l avea mai bombat, dar a rămas cu două cicatrice imense!

O femeie din Marea Britanie a hotărât să dezvăluie chinurile prin care a trecut după o operație de mărire eșuată a feselor. Aceasta a rămas traumată după ce medicii i-au scos prea multă grăsime și au lăsat-o cu cicatrice uriașe pe fund.

separator

Heidi Faulkner a reușit să slăbească aproape 50 de kg și s-a decis să apeleze la operații estetice pentru a corecta pielea lăsată în urma slăbirii dramatice. Astfel, femeia s-a dus în Praga, la o clinică specializată pentru o operație de corectare a feselor și spera să iasă la final cu un fund bombat. Însă, rezultatul a fost dezastruos și a lăsat-o cu urme pe viață.

“Când m-am uitat în oglindă, tot ce am văzut au fost două cicatrice uriașe pe fundul meu. Arătam de parcă un rechin ar fi mușcat bucăți mari din fundul meu. A fost îngrozitor, l-am sunat pe chirurg, care mi-a spus că situația se va îmbunătăți peste câteva zile. Medicul a scos prea multă grăsime din acea zonă”, a povestit femeia.

Mai mult, Heidi a avut dureri crunte și nu putea sta jos. La câteva luni după operația eșuată, aceasta a fost nevoită să apeleze din nou la bisturiu pentru a repara greșelile.

Botched Up Bodies S5 EP1
Botched Up Bodies S5 EP1

sursa

Ce îi face acest doctor unei femei însărcinate este o minune!
Articolul anterior
După ce a tăiat capul unui peşte, a rămas şocată…
Articolul următor
Alte articole interesante