Sophia Loren, mărturisire uluitoare despre operaţiile estetice!

Celebra actriţă Sophia Loren, acum în vârstă de 80 de ani, a dezvăluit, într-un interviu acordat publicaţiei The Hollywood Reporter, că numeroase persoane din industria cinematografiei i-au sugerat la începuturile carierei sale că ar fi bine să îşi corecteze unele părţi ale feţei pentru a părea mai atractivă pe marele ecrane, informează contactmusic.com.

separator
Sophia-Loren--marturisire-uluitoare-despre-operatiile-estetice----Am-incercat-mereu-sa-nu-ii-ascult-pe-acesti-oameni-

„Am încercat mereu să nu îi ascult pe aceşti oameni”, a spus Sophia Loren.” Spuneau că nasul meu era prea lung şi că gura mea era prea mare. Nu m-au rănit aceste sugestii deloc, pentru că atunci când cred în ceva este ca la razboi. Este o luptă”, a spus celebra actriţă.

media_141552167900049600

Totodată, Loren a recunoscut că a primit astfel de sugestii chiar şi din partea fostului ei soţ, producătorul Carlo Ponti, care a murit în 2007. „Până şi Carlo mi-a spus: «Cameramanii spun că nasul tău este prea lung. Poate că ar trebui să-l corectezi puţin», iar eu i-am răspuns: «Ascultă, nu vreau să corectez nimic la faţa mea pentru că îmi place. Dacă trebuie să-mi schimb nasul, atunci mă întorc în Pozzuoli (oraşul natal – n.red.)»“, a povestit actriţa, precizând că în acea vreme persoanele din industria americană de film preferau nasurile „franţuzeşti“. De asemenea, Loren a mărturisit că atunci când avea 20 de ani nu se putea imagina la bătrâneţe, iar acum, când a împlinit 80 de ani, încă nu-i vine să creadă, dar consideră că nu şi-a încheiat cariera. „Nu cred că mi-am sfârşit cariera. Dacă voi avea un prilej bun pentru un rol bun, sunt gata să-l fac şi să pun toată vitalitatea mea – ce a mai rămas din ea – în poveste“, a mai precizat Loren.

Sursa 

Alla Pugaciova nu va cânta la concertele de Revelion. Motivul te va uimi!
Articolul anterior
Iubita lui Tudor Chirilă gravidă în 8 luni!
Articolul următor
Alte articole interesante